İzmir’in Duayen Siyasetçisi Yıldırım Ulupınar, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i, Eski Demokrat Parti genel başkan yardımcısı ve eski İzmir Milletvekili Yıldırım Ulupınar ziyaret etti.

Seçim çalışmaları sırasında sık sık Ödemiş’e gelerek partililere motivasyon sağlayıcı sözleri ile destek veren Ulupınar, seçimlerde Ak Parti’den Ödemiş Belediye Başkanı seçilen Mahmut Badem’i tebrik etmek üzere makamına geldi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Yıldırım Ulupınar şunları söyledi, “Seçimlerden başarı ile çıkarak Belediye Başkanı seçilen Mahmut Badem’i burada görmek bizler adına onur verici bir durum ve çok mutlu olduk. Sayın Başkanımız Mahmut Bey’in Ödemiş’e çok büyük katkı koyacağını düşünüyorum. 5 yıl içerisinde Ödemiş’te çok ciddi değişimlerin olacağını görüyorum. Ödemiş’e hayırlı olsun ziyaretine geldim.”

BİZLERE DESTEK ÇIKTILAR

Belediye Başkanı Mahmut Badem’de konuşmasında, “Sayın Yıldırım bey Türk siyasi hayatında çok önemli görevlerde bulunmuş ve hizmet vermiş değerli bir arkadaşımız. Çok geniş bir tabana hitap ediyordu. Bu seçim sürecinde de bize çok destek verdiler ve bizlere destek çıktılar. Her zaman onların desteği ile Ödemiş’e bir çivi daha fazla çakmanın gayreti içerisinde olacağız. Onların da bu desteği esirgemeyeceğini düşünüyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum ”dedi.

Editör: Haber Merkezi