HABER: DİLEK AYVALI

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen CHP’nin Tire’deki eski yöneticilerinden Mustafa Güngör ve ekibi, 13 Mayıs Pazar Günü yapılacak olan Manisa Mitingi’nde İnce’ye destek olmak için Tire’den otobüslerle Manisa’ya gidiyor.

Tire için büyük şans
Partili partisiz tüm Tirelileri mitinge davet eden Mustafa Güngör şöyle konuştu, “Sayın Muharrem İnce’yi uzun zamandır desteklediğimi ve dostluğumuzu hemen herkes biliyor. Ve bu yakınlık Tire için büyük bir şans. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı olduğunda Tire bunun ne büyük bir ayrıcalık olduğunu anlayacak. Biz 44 yıllık Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Tire’de köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 13 Mayıs Pazar günü Manisa’daki mitingi için saat 12.30’da CHP Tire İlçe Teşkilatı önünden araçların hareket edeceğini söyleyen Mustafa Güngör, “Partili partisiz tüm halkımız davetlimizdir. Tireli muhtarlarımız da mitinge katılım gösterecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi