HABER: DİLEK AYVALI 

Tire’de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gönüllüleri Dumlupınar Mahallesi Emine Hatun Camii Meydanında sokak sofrası kurarak iftar düzenledi.

Emine Hatun Camii önündeki meydana masaları kuran gönüllüler pişirilen yemekleri konuklara dağıttı. Mahalle halkı ile de sohbet eden gönüllüler iftar programını yemek duası ile bitirdi.

Muharrem İnce Gönüllüleri adına açıklama yapan Burak Ersen, “Muharrem İnce Gönüllüleri olarak bu akşam düzenlediğimiz iftarda Dumlupınar Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Amcalarımız, teyzelerimiz ve kardeşlerimiz ile sohbet ettik. Hayır dualarını aldık. Katılan halkımızdan Allah razı olsun. İlerleyen günlerde Tire’nin başka bölgelerinde yine sokak sofrası kurarak halkımızla bir araya geleceğiz” dedi.

İftar programına Burak Alp Ersen’in yanı sıra Tre Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Küçükler, CHP eski ilçe başkanı Şenol Sardoğan, CHP eski gençlik kolları başkanlarından Görkem Çolak, Remzi Şenki, Lütfü Yalvaç ve Avukat Gürol Soyuer, Ali Haydar Öztürk, Alper Akseki, Fehmi Yalçın, Ahmet Şenki, Orçun Kurtça, Uluç Erdem Ersen katıldı. 

Editör: Haber Merkezi