HABER:DİLEK AYVALI
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği üyelerinin arasında Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Remzi Şenki, Bahadır Deniz Öksüm, Lütfü Yalvaç ve Görkem Çolak, Eski Gençlik Kolları yöneticileri Alper Akseki, Hüseyin Tak, Ahmet Şenki, Orçun Kurtça, Görkem Orucak, CHP’ye yeni katılan gençler ve Halk-Lis grubu üyelerinin yer aldı.

Yapılan ziyaretler sonunda ortak olarak 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışı vurgusu yapıldı.

Bölgenin ve ilçenin seçimlere olan ilgisi ve beklentisi, partilerin yapmış olduğu çalışmalar genel ve yerel siyaset hakkında fikir alışverişinde  bulundular.

2.Tura kalınması halinde birlikte çalışmaya hazırız
İlk ziyaret  olarak İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve Partinin gençleri ile beraber İYİ Parti İlçe Teşkilatında Yapılan ziyarette yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik konusu dikkat çekti. İYİ Parti Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2.tura kalınması durumunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve birlikte çalışmaktan gurur duyacaklarını belirttiler.

Hepimiz Tire’nin bir evladıyız
Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlerinin daha sonraki ziyareti ise Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen olurken yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi gençleri ile bir araya geldiler. Yapılan ziyarette Milli İttifak’ın bir arada birlik ve beraberlik doğrultusunda yardımlaşmanın da olacağı dile getirildi.Tire 'de birlikte siyasette yan yana olmanın heyecanı ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası bu birlik ve beraberliğin yerel siyasete de yansımaları olacağı konusunda görüş bildirdiler.

Hasan Sarp’a taziyede bulundular
Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri son olarak ise Demokrat Parti Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp ve yönetimini ziyaret etti. Seçim sonuçları Milletimize ve ülkemize Hayırlı olması temennileri ile son buldu.

CHP’li gençler geçtiğimiz gün hakkın rahmetine kavuşan kayınpederi içinde taziyede bulundular.





Editör: Haber Merkezi