MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından imzalı olarak gelen onay belgesinde, yeni yönetimin 28 yeni üyesinin isimleri de yazılı. İsimler arasında dikkat çeken birçok partili yer almakta.
Yönetim kurulu listesinin onaylanması ve resmi olarak mazbatayı almasıyla ilgili olarak değerlendirme yapan MHP Tire İlçe Başkanı Ali Koçlar, “MHP Tire İlçe Başkanlığı idaresine, yönetim kurulumuzla birlikte atanmış bulunmaktayız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu dönemde birlik, beraberlik, kardeşlik ve diyalog içerisinde bir yönetim sağlamak dileğiyle” dedi.
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Burak Şenol, Elçin Kurdaş, Feyyaz Paşalı, Muhammet Gömek, Ahmet Arif Güçlü, İbrahim Çetinkal, Anıl Bayır, Mehmet Tüfenkçi, Pınar Kavrık, Bilal Kıvrak, Ertüzün Tamer, Okan Çulha, Ahmet Tabakoğlu, Selim Kara, Hasan Gürdal, İsmail Tosun, Ali Küçük, Gökhan Usluoğlu, Ali Kınlı, Esin Hapçı, Haldun Tarlı, Mehmet Çöloğlu, Ahmet Ramiz Hançerlioğlu, Mustafa Duran, İrfan Kavrık, Mehmet Avcu, Halil İbrahim Bayrakcı, Veli Çoban.

Editör: Haber Merkezi