HABER: DİLEK KART

 

Tire Chp İlçe Teşkilatı’na Aday Adaylığı Başvuruları Devam Ediyor. İlçe Teşkilatı’nda önceki yıllarda görev alan ve uzun yıllardır CHP çatısı altında siyaset yapan Tireli Genç CHP’li Mehmet Remzi Şenki adaylık başvurusunda bulundu.

Önceki gün Tire Belediyesi Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulunan Mehmet Remzi Şenki, “Bu toplumun bir bireyi olarak, beni kaygılandıran bu manzaraya karsı, istediğim özgür ve adaletli, gerçekçi, tüm toplumsal değerleri paylaşımcı ve dayanışma içersinde herkes için istemek adına Tire Belediyesi Meclisi üyeliğine talip oldum. Yıllardır birçok kademesinde görev aldığım CHP Tire ilçe örgütünden Belediye Meclisi Üye aday adaylığımı açıklıyorum. Partimizin yerel seçimlerde istediği başarıyı elde edip, hak ettiğimiz Belediye’yi hak ettiği yere götürmek, büyütmek, planlı projeli ve profesyonel bir şekilde geliştirmek için gece gündüz çalışarak CHP’yi Tire’de iktidara taşıyacağız. Siyasette genç arkadaşlarım artık aktif rol almalıdırlar. Tire’yi seven tüm genç arkadaşlarımı CHP çatısı altında CHP ailesi ile birleşerek, Tire’yi hep beraber yönetmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Tire CHP İlçe Teşkilatı’nda çok yakında Mehmet Remzi Şenki gibi, uzun yıllar partide aktif rol alan gençlerden de belediye meclis üyeliği için adaylık başvurularının yapılacağı alınan bilgiler arasında.

MEHMET REMZİ ŞENKİ KİMDİR?

Tire Chp İlçe Teşkilatına Belediye Meclisi Üyeliği Adaylık başvurusunda bulunan Mehmet Remzi Şenki, 1984 yılında İzmir’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Tire’de tamamlayan Şenki, askerlik görevini tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak turizm alanında çalıştı. Şenki, uzun yıllar uluslar arası Celebrity X Cruise şirketinde gemi turizmi ve yiyecek içecek departmanlarında miksolojist (mixologist), bartender ve somelier olarak görev yaptı. Bu dönem zarfında Amerika’da dil ve turizm alanında mesleki eğitimlerini tamamlayan Şenki, yurtdışı deneyimlerini kazandığı bu iş kolunda dünyanın pek çok ülkesini görme ve turistik açıdan gelişimini izleme şansına sahip oldu.


2002-2003 yılları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesinde Gençlik Komisyonu Başkanlığı yapan Şenki, 2003-2004 döneminde CHP Tire İlçe Örgütünde Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ardından 2008 yılında, kısa bir süre CHP Tire Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Remzi Şenki, halen turizm alanında yiyecek ve içecek sektöründe çalışmaya devam etmekte.

Mehmet Remzi Şenki, iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca ve Fransızca biliyor.  

Editör: Haber Merkezi