HABER: DİLEK AYVALI
AK Parti İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Milli futbolcu Alpay Özalan, Tire pazarında seçmenlerden büyük ilgi ve sevgi gördü. Güçlü Türkiye olgusuna vurgu yapan Özalan, “Şahsım nezlinde partime gösterilen sevgi her şeyin kanıtı” dedi.
AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pazarda sergi açan esnafı ziyaret eden mili futbolcuya, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar başta olmak üzere Tireli futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Alışveriş yapan halkla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Özalan, “24 Haziran seçimlerinde, güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için sizden oy istiyorum” diye konuştu.

İşçilerle iftar yaptı
İzmir Karşıyaka doğumlu olduğunu ve futbola Altay alt yapısında başladığını hatırlatan Milli futbolcu, “Nasıl uzun yıllar ülkemi her kademede Milli forma altında başarıyla temsil ettiysem, Allah kısmet ederde seçilirsem mecliste de aynı özveriyle ülkeme hizmet edeceğim” dedi.

24 Haziran seçimlerinin kritik önemini seçmenin bildiğini ifade eden Özalan, “Ülkemizi bölüp parçalamaya çalışan iç ve dış mihraklara asla geçit vermeyeceğiz. Allahın izniyle Cumhurbaşkanımız tekrar seçilecek ve mecliste de güçlü çoğunluğu elde edeceğiz. Seçim bölgemde gördüğümüz sevgi aslında AK Parti’nin milletimiz tarafından ne kadar sevildiğinin bir göstergesi” şeklinde konuştu. Özalan, AK Parti Tire İlçe Teşkilatı ile birlikte Ateş Halat Fabrikası’ndaki iftar yemeğine katıldı. Özalan, orucunu fabrika çalışanları ve yöneticileri ile birlikte açtı.



Editör: Haber Merkezi