HABER: DİLEK AYVALI

Ödemiş’te 2009-2014 döneminde belediye başkanlığı yapan tecrübeli siyasetçi Elektrik Mühendisi Bekir Keskin, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimde aday olabilmek için aday adaylığı dosyasını, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi’ye teslim etti.

Parti binasında toplanan kalabalık ve coşkulu partili grup tarafından karşılanan Bekir Keskin burada bir konuşma yaptı. Keskin konuşmasında, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerinde Ödemiş’te Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanlığı Adaylığı için aday-adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanına teslim ettiğini ifade ederek, “Şehirler çocuk yetiştirmek gibidir, sürekli gözünüz üstünde olacak. Şehirler süreç içinde farklı hizmetlere ihtiyaç duyuyor. Şehir yönetiminde önyargısız olunacak ve ihtiyaçlara özenle yaklaşılacak. Nasıl ki; çocuk bizim çocuk diyorsak, Ödemiş’te bizim. Ödemiş, hepimizin Ödemiş’i.

‘Çevreden Merkeze' İlkesiyle Çalıştık                                                          

Ödemiş’in çok sayıda projeye ve yeniliğe ihtiyacı var. Önümüzdeki yerel seçimler; Ödemiş için geçtiğimiz beş yıl içinde yapılmayan ve ihmal edilen birçok proje ve hizmetin yerine getirilmesi, yeni projelerin gerçekleştirilmesi açısından bir fırsattır. 2009-2014 yılları arasında Ödemiş’te CHP’li belediye çok sayıda proje gerçekleştirmişti. ‘Çevreden Merkeze’ ilkesiyle, bahanelere sığınmadan; kıyı mahallelerden başlamak üzere hızlı çalıştık, hizmetleri ertelemedik. Bahanelere sığınmadık, belediye bütçesi dışında çok farklı kaynak ve fonlardan yararlandık. 

Ödemişli'nin Parasıyla Yapılmıştır  

Bizim dönemde yapılanları 2014 yerel seçim öncesi ‘RAHAT BİR KENT’ bilgilendirme broşürü ile ortaya koymuştum. Ayrıca, her altı ayda bir yayınladığımız ücretsiz ‘ÖDEMİŞ’ belediye dergilerinde; 10 sayı boyunca yapılan işleri, kamulaştırma bedellerini, özellikle belediye bütçesi ve her bir projenin maliyetini açık açık belirtmiştim. Önceki dönem belediye çalışmalarımızın görünürlük ve tanıtım faaliyetlerinin eksikliği, yapılanların reklamının yapılmadığı hususundaki görüşlere katılıyorum. Yapılanlar partimiz ilkeleri doğrultusunda sosyal belediyecilik anlayışıyla ve Ödemişli’nin parasıyla yapılmıştır. Belediye hizmetlerinin takdiri ve geniş kitlelere duyurulmasında yaptığımız işler kadar başarılı olamadık.

Ödemiş Belediye Başkanı Olmak İstiyorum  

Geçmiş birikimim, deneyimim ve planladığımız birçok projeyi Ödemiş’e kazandırmak için tekrar Ödemiş Belediye Başkanı olmak istiyorum. Tüm Ödemiş’i kucaklayacak, ayrışmayı körüklemeyen, halkın görüşlerini belediye hizmetlerine yansıtan, harcamalarda özenli bir yönetim anlayışı sürdüreceğim. Genel Merkezimiz; aday adayları arasında bir önseçim, tüm Ödemişliler örnekleminde bir kamuoyu yoklaması, geniş kesimleri kapsayacak bir eğilim yoklaması veya başka bir yöntemle Ödemiş’i tekrar kazanmak için uygun adayda karar verecektir. Biz, aday adaylarına da partimize olan bağlılığımızı göstermek bir görevdir. Partililerimiz de adayımızı seçtirmek için çalışacak, tüm Ödemişlilerden oy isteyeceğiz. Ödemiş’te mümkün olduğunca geniş kesimlerin desteğini almış bir belediye başkanın başarılı olacağına inanıyorum. Geçmiş, geleceğin aynasıdır. Mevlana’nın deyişiyle; “şimdi yeni şeyler söylemek lazım"

Editör: Haber Merkezi