HABER: AYŞE AKYÜZ

Bayındır’ın Patomoz dere yatağının iyileştirilmesi, ıslah çalışması için İzmir Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunarak Patomoz dere yatağının temizlenmesini sağladı.            

Başkan Sesli, “Dere ıslah çalışmalarımızın yanı sıra Çırpı Mahallesindeki Dört Eylül Parkının bakım, onarım, çimlendirme çalışması yapılıp bitirilerek kullanılır bir hale getirildi. Bayındır’daki park ve bahçelerin bakım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında bu yerlerde insanlarımızın aileleri, eşleri ve çocuklarıyla gönül rahatlığıyla oturup hoş sohbetlerini yapabilecekleri ve akşamları iş streslerinden günün yorgunluklarını atabilecek bir huzur ortamını oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Sesli belediye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz dönemde Belediyeye ait kiralık dükkânların hukuka aykırı bir şekilde kiralandığını tespit ettik. Bu dönemde bunun hukuki hale getirerek kiraya vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bayındır’ın tarihi belediye binası arkasında bulunan parkın bu dönem halka açık hale getirildiğini belirten Başkan Sesli, “Belediye binamızın arkasında buluna parkı halka açık hale getirerek, halkımızın buradan yararlanmasını sağladık. Böylece halkımıza yeni bir yaşam alanı kazandırmış olduk” dedi.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi