Ak Partiden 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olan ve sıralamaya giremeyen Milletvekili Aday Adayı Sedat Şenbaş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde İzmir 2. Bölgeden aday olarak gösterildi.

Aday olduktan sonra Ödemiş’e gelen Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş seçim startını Ödemiş’ten vererek basın toplantısı düzenledi.

Sedat Şenbaş “7 Haziran seçimlerinin yeniden yapılması üzerine 2 bölgeden tekrar milletvekili aday adayı oldum ve aday olarak gösterildim. Eski politikacı olan babam Erkut Şenbaş ile birlikte siyasetin içinde büyüdüm. Benim için sıra önemli değil, Ak Parti’de bir nefer gibi hizmet etmek istiyorum. Hizmet adamı, proje adamı Binali Yıldırım beyin de tekrar İzmir’den aday olması bizleri çok sevindirdi.

Onun tekrar aday olması teşkilatlarımızda yeniden büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu. Bizde bu azim ve gayret içinde gece gündüz demeden, ülkenin zor döneminde partimizin çalışmalarını anlatacağız.

Partimizi 1 Kasım da iktidara taşımak için gayret edeceğiz.

Bu seçimde özellikle teşkilatımıza emek vermiş, gönül vermiş, teşkilatımızın büyükleri, emekçileri, eski ilçe başkanları, yöneticiler, mahalle başkanları mevcut yöneticiler, eski vekil adaylarımız, hep beraber ve birlik içerisinde, başta Ödemiş olmak üzere, Küçük Menderes Havzası ve İzmir’de partimizi çok iyi yerlere partimizi getireceğimizi canı gönülden istiyor ve bunu önemsiyorum. Bunun içinde seçim döneminde parti çalışmalarını hep birlikte iyi bir şekilde sürdüreceğimizin inancı ile seçim çalışmalarına startımızı vermiş bulunmaktayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi