Haber: Dilek Ayvalı

Cumhur İttifakı’nın Mega Projeleri Ramada By Wynhdam Tire Otelinde düzenlenen programda basına tanıtıldı.

Tarım ve Hayvancılık, Sanayi ve Ticaret, Ulaşım, Tanıtım, Kültür-Sanat, Eğitim, Turizm, Spor alanları, Sosyal Alanlar, Kentsel Yenileme, Altyapı, Sağlık ve Sağlık Turizmi, ana kategorilerinde 36 proje açıkladı.

BU GÜZEL ŞEHRE, TİRE’YE SEVDALIYIZ

Tire Belediye Başkan Adayı M. Selman İçelli bir konuşma yaparak projelerinin sunumunu bizzat kendisi gerçekleştirdi, “31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimine Tire’de Cumhur İttifakı olarak katılıyoruz. Cumhur İttifakı ile 24 Haziran Milletvekili Genel Seçiminde başlayan gönül birlikteliğimiz yerel seçimlerde de devam ediyor. Aramızda güzel bir kan bağı oluştu. Milliyetçi Hareket Partisi gücümüze güç kattı ve seçim sathında o kutlu hedefe birlikte yürüyoruz. Cumhur İttifakı ile gönül birliğine sahip çıkacak ve bayrağı en yükseğe tırmandıracağız. İzmir’in en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Ve bu güzel şehre, Tire’ye sevdalıyız. Tire’ye gönülden bağlıyız. Tire için dertleniyoruz. Ben, tüm ömrümü geçirdiğim bu şehre kendimi adamaya geldim. Bunun için çıktım bu yola. Önce Tirelilerin gönlüne gireceğiz” dedi.

BU KENTE AŞKLA BAĞLIYIZ

Tire’nin İzmir ilçeleri arasında tarih, coğrafya ve ekonomik açıdan değerlendirildiğinde, gelişmeye en açık ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken İçelli, “Bir kere, başkent olmuş bu şehir. Dönemin ticaret ve eğitim merkezi Tire. Biz istiyoruz ki, Tire bir başkent kadar üne kavuşsun, Tire, başkent olduğu dönemdeki gibi ticaretin de merkezi olsun. Çünkü geçmişiyle barışık olamayan geleceğini de sağlıklı bir şekilde inşa edemez. Biz yıllardır Tire için, halkımız için dertleniyoruz. Çünkü bu kente aşkla bağlıyız. Gelin şimdi, Evliya Çelebinin dediği ve övünerek her zaman söylediğimiz gibi Taht-ı Kadim Şehri Muazzam, Dağlarından yağ, ovalarından bal akan, Gönlü güzel Tirelilerin yaşadığı, sevdalısı olduğumuz Tire için hazırladığımız ve iddia ediyorum, yalnızca bizim belediyeciliğimiz ile gerçekleşmesi mümkün olan projelerimizi sizlere tanıtalım. Bize herkes çok mütevazısınız diyor, kusura bakmayın, projeler konusunda mütevazı olamayacağım. Tire aşkına bu projeleri ancak biz yaparız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi