HABER: DİLEK AYVALI

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Tire’de vatandaşlara hitap etti. Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Osmanağaoğlu, “Hedefimiz belli. Birik beraberlik içinde İzmir’de Zeybekci’yi Tire’de İçelli’yi destekleyip belediye başkanlığını mutlaka almalıyız” dedi.

Milletvekili Osmanağaoğlu, “Sağduyunun birlikteliği adı altında bir Cumhur İttifakı kurdu. Biz de bu ittifak ile ülkeye hizmet için kapı kapı sokak sokak geziyoruz. Tire, kimsenin babasının tapulu malı değildir. Tire, Tirelilerindir. Tireli çok uzun zamandan beri hak ettiği hizmeti alamamakta. Ufak tefek palyatif dokunuşlarla, halkın gözünü boyamakla hizmet eden yerel yönetim belediyeciliğin nasıl yapıldığını, Tire’nin makûs talihinin yeniden nasıl yazıldığını bizim belediyeciliğimiz ile görecek. Tire’den, sizden ricam kendinize oy vermeniz. Tire’de kim hizmet edecekse, Tire’ye hizmeti kim getirir inanıyorsanız ona oy verin. Tire’nin bütün sorunlarını belediye başkan adayımız belirlemiş, projelerini hazırlamış, yola çıkmış. Biz de el birliği ile sizlere hizmet etmek için başkanımızın arkasındayız. Onun verdiği her söz bizim namus sözümüzdür bizim de sözümüzdür”

Daha sonra konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli Tire’ye hizmetkâr olmaya geldiğini ifade ederek, “Bugün Tiremizin en büyük eksikleri otopark ve alt yapı. Tire’ye nefes aldıracak Millet Bahçesi projemiz var. Bizde de bunları yapacak ekip ve güç var. Her şeye hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi