HABER: TOLGA KIZGIN

      26. Dönem Milletvekilleri genel seçimlerinde tek başına iktidara gelen Ak Parti’de büyük sevinç var.  Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş, İlçe Başkanı Halil Demir ve kalabalık bir partiliyle birlikte parti binasında, televizyonda seçimleri izleyip, sonuçların lehine gelişmesiyle, bol bol alkışlarla zaferi kutladılar.     

      Ödemiş Ak Parti binası önünde toplanan çok sayıda partili, yaptıkları tezahüratla ortalığı inlettiler. Zaman zaman Tayyip Erdoğan’a da tezahürat yapan partililer, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve İlçe Başkanı Halil Demir lehine yaptıkları sık sık tezahüratla, büyük sevinç yaşadılar. Genç ihtiyar, kadın, kız ellerinde Ak Parti ve Türk Bayraklarıyla tren istasyonu karşısındaki parti binası önünde coşkulu anlar yaşadılar.

     Davul zurna eşliğinde coşan partililere İlçe Başkanı Halil Demir’de katıldı. Halil Demir, partililerle birlikte zeybek oynayarak, Ak Partinin başarısını kutladı. Daha sonra, İlçe Başkanı Halil Demir ve Mahmut Badem parti binasında birer konuşma yaptılar.

      Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, ”En büyük mutluluğumuz, 1 Kasım seçimlerimizin kazasız belasız sonuçlanması oldu. Milletimize, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun demiştik. Milletin halkın ve hakkın gücüne inanmıştık. Tek başın iş başına geldik. Bundan sonrada Allah yar ve yardımcımız olsun. “


                                                                                            “Ödemişlilere teşekkür ediyoruz” 
 Ödemiş Ak Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Öncelikle, ülkemize, ilçemize, milletimize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçlar gerçekten, Ak Parti adına, Türkiye adına istikrar adına, dünyada bizden medet uman insanlar adına, son derece umut verici ve son derece güzel geçti. Özelliklede sakin bir seçim oldu. Konuya iki noktadan bakıyoruz. Birincisi 4 partili bir parlamento da bile ,%50 civarında ki bir oyla, biz 316 milletvekili çıkardık. Gerçekten müthiş bir başarı,  hala daha Ak Parti 13 yıldan sonra %50 oy alabiliyorsa, kendini ispatlayabiliyorsa, bu müthiş bir başarıdır. 2023’te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girme adına verdiğimiz taahhütler aynen devam etmektedir. İlçemize gelince, biz 7 Haziran’da geçirdiğimiz yol kazasını, başta ilçe başkanımız, milletvekili adaylarımızın, kadın kolları başkanımızın, gençlik kolları başkanımızın, teşkilatımızın, meclis üyelerimizin de, katkılarıyla hepsini telafi ettik. %37,5 tan %44-45 lere çıkardık. Bu demektir ki, emek çekince, insanlar karşılığını görüyorlar.  Biz Ödemişlilere, İzmirlilere, Türkiye ye teşekkür ediyoruz. Hem Türkiye için, hem İzmir için, hem Ödemiş için çok daha iyi günler, yarınlar bizim olacak.”

     Konuşmalardan sonra kalabalık, arabalarla konvoy yaparak, Salı pazarında buluştular. Burada da Mahmut Badem ve Halil Demir lehine sloganlar atıldı. Belediye Başkanı Mahmut Badem’i omuzlarına alan partililer, sevgi gösterilerinde bulundular. Daha sonra havai fişekler birbiri ardına gökyüzünü aydınlattı. Türk Bayrakları ve Ak Parti bayrakları partililerin ellerinde dalgalandı. Gençler ve kadınlar orkestra eşliğinde oynayarak zaferlerini kutladılar. 

Editör: Haber Merkezi