Ak Parti İzmir İl Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Salih Koca teşkilat çalışmalarını yerinde incelemek üzere geldiği Ödemiş’te çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Salih Koca Ödemiş İlçe Teşkilatının İzmir’de yer alan ilçe teşkilatları içerisinde en aktiflerin başında geldiğini söyleyerek, yapılan çalışmalarla Ödemiş halkına en iyi şekilde hizmet sunulacağını belirtti.

Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Ali Hadim, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Vekil Koca, Teşkilatın 2014 yerel seçimler ve 10 Ağustos’ta yaptığı seçim çalışmaları ile ilgili dokümanları, bilgileri değerlendirdi ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın Kolları Başkanına, Gençlik Kolları Başkanı ile belediye meclis üyeleri ile ilçe başkanı ve belediye başkanına söz vererek önce onları dinledi ve ardından değerlendirme yaptı.

İlçe Başkanı Ali Hadim, “Başta 2009 yerel seçimler ardından 2011 Genel seçimler, 2014 yılı Mart ayında yerel seçimler ve 2014 yılının Ağustos ayında da Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yaşadık. Bu seçimlere baktığımızda Ödemiş İlçe ve mahallelerimizde oylarımızı sürekli artırdık.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile İl teşkilatımızın talepleri doğrultusunda seçimlerde çalıştık. Yapılan hizmetleri ve yapacak olduklarımızı anlattık. Halkımızın ayağına giderek sorunlarını dinledik.

Bunları hep ilçe teşkilatımızın gayretleri ile el birliği ilse sürdürdük” dedi.

“Vatandaşımızın ayağına sadece seçim zamanı gitmiyoruz”

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’de konuşmasında, “Teşkilatımız canlı ve aktif bir teşkilat. 2004-2009-2014 yerel seçimlerin de hep birlikte hareket ederek, teşkilatımızın her kademesinde hizmet veren arkadaşlarımızla, dağ taş koşturduk. Bazen aynı köylere 2-3 kez gittiğimiz yerler oldu. Ve elini sıkmadığımız vatandaş bırakmadık. Hep ziyaret ettik, hem de sorunları dinledik. Seçimlerden sonra da belediyemize tebrik ziyaretlerine gelenlerin yanı sıra, biz halkımızın ayağına giderek ilçemizdeki 99 mahalleye teşekkür ziyaretlerine çıktık.

Halkımızın içinde olmaya çalıştık ve sorunlarını dinlemeyi de prensip edinerek olabilecekleri de kısa sürede çözmeye çalıştık. Bunların hep teşkilatımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin katkıları ile oldu. Biz yarın seçim varmış gibi de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“En aktif ilçe teşkilatlarımızın başında Ödemiş geliyor”

İl Koordinatörü Koca şunları söyledi, “Bu sene 5 ay süre ile iki seçim yaşadık. Ak Parti İl ve ilçe teşkilatları ile koordineli çalışma konusunda ciddi adımlarımız oldu. Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı ve alt yapı çalışmalarını buna göre yaparız. Bugün Ödemiş’e geldiğimde partinin tüm kademelerinin canlı olduğunu, İl teşkilatının istedikleri talepleri de yerine getirdiklerini gördüm. Gerek İlçe yönetimi, gerek kadın kolları ve gençlik kolları ile Belediye meclis üyelerimizin de toplantıya katılarak her zaman hazır olacaklarını gördüm. Belediye başkanımızla uyumlu bir teşkilat yapısını da burada tespit ettim. Ödemiş benden tam not almıştır. Seçimlerde ve seçimlerden sonra aktif şekilde parti teşkilatının bir arada olması bizim arzu ettiğimiz bir durum. İzmir’de ilçeler bazında en aktif parti teşkilatına sahip olduğunuzu ifade edebilirim. Arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.


NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi