Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerinin startını Ödemiş’in Çaylı Belde’sinde yaptığı toplantı ile verdi.
 
Geçtiğimiz Pazar günü, parti yöneticileri ve üyelerle birlikte Ödemiş’in Çaylı Beldesi’ne giderek vatandaşın sorunlarını dinleyen ilçe teşkilat başkanı Metin Kırlı yaptığı açıklamada; “Bugün çok anlamlı bir gündür. Bu akşam burada 2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin startını vermek için güzel beldemiz Çaylı’da toplandık. Dokuz beldemize ve köylerimizin hepsini dolaşarak halkımızın sorunları dinleyeceğiz. Yerel seçimlerde köylümüzde belediye başkanı seçiminde oy kullanacak. Köylümüz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayına kendilerini yerelde daha iyi hizmet almak için oy verecek” dedi.
2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ödemiş Belediyesi başkanlığını alarak halka hak ettiği hizmeti vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Kırlı, “Yüreklerimizde iyilik, yüzümüzdeki sevimlilik, ruhumuzdaki dürüstlük ve mertlik, kalbimizdeki Allah aşkı ve gönlümüzdeki Türklük sevdası bizi başarılı sonuca götürecektir. Yüce Allah’ın izniyle Ödemiş Belediyesi’ni kazanacağız. 3 hilalin zaferini yaşayıp bunu tüm halkımıza yaşatacağız. Ödemiş geleceği için hayatı önem taşıyan bu tarihi fırsatı ve tarihi yürüyüş hareketimizi başlatmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi