Cumhuriyet Halk Partisinin ertelenen kongre takviminin start vermesiyle CHP Ödemiş İlçe Başkanlığında kongre takvimine yeniden başladı. Ağustos ayında ertelenmiş olan kongre takvimi CHP İlçe başkanlığına gönderilen genelgeyle 3 Kasım tarihi itibari ile yeniden işlemeye başladı. Genelgeye göre ise kongre takviminin 15 Kasım tarihine kadar bitirilmesi gerekiyor.

MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİ 6-10 KASIM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez "7 Haziran genel secimlerinden sonra başlayan kongre sürecimiz 1 Kasım erken seçimlerinden dolayı ertelenmişti. Geçirdiğimiz 1 Kasım secimlerinden sonra tekrar start veren kongre sürecimiz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığımızın bize göndermiş olduğu genelgeye göre 3 Kasım tarihi ile tekrar başladık. Yoğun bir tempo ile  6-10 Kasım tarihlerinde ise Ödemiş'te bulunan tüm mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz.İlk günde 15 yakın mahallemizde delege seçimlerimizi yaptık. Geriye kalan mahallerimizi ise kongre takvimimizin son gününe kadar tamamlayacağız" dedi.

Her mahalleye sandik kurularak seçimlerin özenle yapan ve adeta bir demokrasi şöleni yaşayan Ödemis CHP İlce başkanlığında mahalle delege seçimlerinin bugün tamamlanması bekleniyor.

Sözlerine devam eden CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez CHP İl Başkanlığına 25 Kasım günü kongreyi gerçekleştirmek için öneride bulunduklarını ifade etti. Yapılacak olan ilçe kongrelerinin ise 6 Aralığa kadar tamamlanacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi