Kaymakam Abdullah Dölek ve Belediye Başkanı Mahmut Badem,

Ankara’da temaslarda bulunuyorlar 

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ellerinde dosyalarla Ödemiş’in sorunlarını çözmek için bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gittiler.

Kaymakam Dölek ve Başkan Badem ilk ziyaretlerini Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık’a gerçekleştirdiler. Ve ardından Müsteşar yardımcısı Ramazan Yıldırım’la görüşmeler yaptılar.

Kaymakam ve Başkan daha sonra Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a ziyaret ettiler.

Ödemiş Süs Bitkileri Organize Bölgesi Yer Tahsisi konusunda sorunları aktarıldı. ÖSBOB Canlandırılması konusunda destek istendi. Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem’de bu konuda gereken desteği vereceklerini dile getirdi.

Görüşmeler daha sonra Mahalli Hizmetler Genel Müdürü Ömer Doğanay'la devam etti. Genel Müdürü makamında Ziyaret eden Kaymakam Dölek ve Başkan Badem İlçenin başlıca sorunlarını ve sıkıntılarını Genel müdüre aktardılar.

Ankara ziyaretleri Bütçe Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu ile devam etti.

İkili Genel müdürü makamında ziyaret ettiler ve İlçenin mali sorunları konusunda görüşmeler yaptılar.

KAYMAKAM GEÇEN HAFTA TOPLANTI YAPMIŞTI

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Alt yapı İnşaatı için geçtiğimiz hafta Ödemiş Ticaret Odası toplantı salonunda brifing veren Kaymakam Dölek ve Başkan Badem, yapılan görüşmeler sonrası İZKA’dan 2 milyon lira hibe kredi verileceğini Ödemişli iş adamlarına aktarmışlardı.  

Bu paranın hayata geçirilmesi içinde öncelikle İZKA projesi Ödemiş Belediyesince bir firmaya hazırlatılmaya başlandı.

 

 NAZİF HARUPÇU

 

 

Editör: Haber Merkezi