HABER: DİLEK AYVALI
Ak Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, bir takım ziyaretler yapmak üzere Tire’ye geldi.
Bekle Tire’de esnafı ziyaret etti ve Toki Mahallesindeki iftar programına katıldı. Cemal Bekle’ye Tire programında Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, parti yönetim kurulu üyeleri ve Tire Romanlar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Karabacak eşlik etti.

Tire Toki Mahallesi’ndeki iftarda ilk olarak Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli konuşarak şunları söyledi, “Bizleri burada misafir ettiğiniz için teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Ramazan birlik beraberliğin sembolüdür. Bu ramazan burada olmak bize güç katıyor. Birlikte Allah çok daha güzel günler göstersin” dedi.

Daha sonra konuşan Cemel Bekle burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Sizlerle olmaktan öncelikle şeref duyuyoruz. Bu mübarek günlerde evveli rahmet, ortası bereket, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan, kuranı kerimin indiği bu günlerde içinde bin aydan daha hayırlı bir gece olan kadir gecesinin bulunduğu bu günlerde tirede hep beraber bir gönül sofrasında buluşmanın onur gururunu yaşıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi