HABER.SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Müjde Çelik başvuru dilekçesini vermesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, "24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için adaylık dosyamı teslim ettim. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Gazetemize açıklama yapan Müjde Çelik, “Siyasete başladığım günden ve görevlerim sırasın da benim izlediğim yol, siyaset olmanın veya siyasi olmanın ötesinde Küçük Menderes bölgemiz, gerekse tüm ilçelerimizden gelen vatandaşlarımızın talep, istek ve sorunlarını dinleyerek çözüme ulaştırmak konusunda onların hissiyatını göz önünde bulundurarak çalışma arkadaşlarımız ile birlikte çözüm üretmeye çalıştık.

Çelik, “Görev istenmez verilir düşüncesiyle hareket ettim”
Siyasi hayatına AK Parti saflarında başlayan Müjde Çelik devamında ise şu ifadelerde bulundu, “Her zaman görev istenmez verilir düşüncesiyle bu güne kadar hiç bir karşılık ve menfaat beklemeden, büyük onur ve gururla, partimin her kademesinde verilen her görevi layıkıyla gerçekleştirdim. Dün olduğu gibi bu günde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, teşkilatımın da yoğun talep ve istekleri doğrultusunda, ülkeme ve milletime hizmet yolunda İzmir 2. Bölge Aday adaylığımı açıkladım.

Bu süreçte değerli AK Parti ailemin Küçük Menderesli hemşerilerimin, vatandaşlarımızın ve dostlarımın her daim dua ve desteklerini bekliyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda Cenabı hak hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Müjde Çelik kimdir?
AK Parti İzmir 2. Bölgeden Milletvekili adayı olan ve yeniden Milletvekilliği için başvurusunu yapan Çelik 1971 Ödemiş doğumlu. İlköğretim ve lise tahsilini Ödemiş’te yapan Çelik, üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık bölümü, Halkla ilişkiler ve tanıtım programını ile tamamladı. Eğitim yıllarında da aile mesleği olan kuaförlük mesleğini yapan Çelik, eğitimine Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde devam ediyor. Çelik 2003 yılında AK Parti İlçe Kadın Kolları kongresi sonrası Ödemiş AK Parti Kadın kolları Başkanı görevine seçilerek Siyaset hayatına başladı.

2004-2009 yılları arasında Ödemiş Belediyesi de destekleriyle ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Gönül evi projesi ve Ödemiş İpekçiliğinin tanıtılmasına ve geliştirilmesine katkı sağlayacak Ödemiş İpeği kumaş ve oyalarıyla tasarlanan kıyafetlerin sunulduğu bir yurt içi ve yurt dışı defineler gerçekleştirdi. Ödemiş Belediyesinin Kültür Sanat ve Sosyal anlamda yapmış olduğu birçok çalışmada Kadın Kolları olarak yer aldı.

12 Haziran 2011 yılında yapılan genel seçimlerde İzmir 2. Bölge 8. sıradan milletvekili adaylığı için görev yaptığı Kadın Kolları Başkanlığından istifa ederek AK Parti İzmir Milletvekili adayı oldu.

Çelik ayrıca 2011 yılında yapılan seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Binali Yıldırım’ın projesi olan İzmir için vaat ettiği '35 İzmir 35' projelerin ve yatırımların takibi, halka tanıtılması ve duyurulması amacı ile kurulan '35 Proje Hareketi Derneği'nde Genel Sekreterlik görevini 2014 yılına kadar yürüttü. Çelik daha sonra 2014-2015 yılları arasında Ak Parti İzmir İl Başkanlığının Halkla İlişkiler birim Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2015 yılında İl başkanlığı halkla ilişkiler başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Çelik,  2015 yılında yapılan genel seçimlerinde 2.Bölge 13. sıra Milletvekili Adayı olarak görev aldı.

Çelik daha sonra 16 Nisan günü yapılan Başkanlık sistemi referandumu halk oylamasında Ödemiş S.K.M ( seçim koordinasyon Merkezi) başkanlığı görevinde bulundu. Çelik biri 27 diğeri 18 yaşında iki çocuk sahibi ve orta derecede İngilizce biliyor

Editör: Haber Merkezi