HABER: ENGİN ŞAHİN

22 Aralık 2013 günü MHP Kiraz ilçe teşkilat Lokalinde yerel seçimler öncesi toplandı. Toplantıya İl Başkan yardımcısı Sayit Şanlı, teşkilat başkanı Selahattin Şahin ve il yönetim kurulu üyesi Ali Peynirci, Kiraz ilçe teşkilatı, kadın kolları başkanı Semra Balcı, Ülkü Ocakları Başkanı İskender Deveci, eski ilçe başkanları Cafer Kırbaş, Nurettin Kanat, Selim Demirel, Yaşar Sarı ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kiraz İlçe Başkanı Serkan Demirel birlik ve beraberlik içinde dargınlıklara son vererek seçimlere odaklanmanın zamanıdır diyerek konuşmasını İl Teşkilat Başkanı, Selahattin Şahin’e bıraktı. Şahin konuşmasında, 30 Mart seçimlerine dirlik içinde girilmesini ülkenin yönetimi için bir araya gelerek bütünleşmeyi sağlayıp Kiraz ve Kirazlı için belediye başkanlığı seçimlerini kazanmak gerektiğini vurguladı.

İl Başkan yardımcısı Sayit Şanlı 29 Aralık’ta sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin İzmir’e ayrı önem verdiğini başta Büyükşehir adayı ve İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklayacağı için bu toplantıların önemli olduğunu ve Kirazdan ümitli olduğunu vurguladı. Söz alan ülkü ocakları başkanı İskender Deveci seçimlere MHP’nin yakın olduğunu ve inançlı olunmasını söyledi. Toplantı eski ve yeni ilçe başkanlarının birlik ve beraberlik içeren konuşmalar ile son buldu. 

                                        

Editör: Haber Merkezi