HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Seçim Koordinasyon merkezine ziyaret gerçekleştiren Nasır’a AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta’nın yanı sıra Cumhur ittifakı Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, AK Parti Gençlik Kolları başkanı ve Belediye meclis üyesi Tahir Yılmaz ve Ak Gençlik ile Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “Belediye işi gönül işi dedik. Bu vesileyle yola çıktık. Ödemişte ’de Ödemiş’in yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hazırlamış olduğu manifesto doğrultusunda yeniden yaşanabilir ve daha iyi bir noktaya götürülebilmesi ile ilgili çalışma kapsamında Ödemiş’te Mimar Münir Bezmez ile yola çıktık. Bugün Ödemiş’e geldik. Ve çarşıya dolaşarak Ödemişli vatandaşlarımızın talep ve düşüncelerini alıyoruz. Eksikler varsa onlarının giderilmesi ile ilgili neler yapılabilir onları değerlendiriyoruz. Belediye Başkan adayımızın belirlemiş olduğu projeler var. Bu projelerle inşallah Ödemiş’in önümüzdeki 100 yılı taşıyacak yatırımlarla hayata geçireceğiz” dedi.

Milletvekili Necip Nasır ve beraberindekiler Ödemiş’in en uzun çarşısı olma özelliği taşıyan çarşıyı gezerek, vatandaşların ve esnafların sıkıntıları dinlediler.

Editör: Haber Merkezi