Avukat Hasan Çağlı, Mhp Tire İlçe binasında düzenlenen törenle Tire Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı.

HABER: DİLEK KART
KAMERA: AHMET ŞENKİ

Mhp Tire İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklaması ve başvuru törenine Mhp Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Burak Şenol, Ülkü ocaklarına mensup gençler ve kalabalık bir partili grubu katıldı.


Dün gece geç saatlerde yerel basına yansıyan sürpriz bir ismin Mhp’den Tire Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacağına yönelik haberler bu akşam 22.00’de gerçekleşerek, avukat Hasan Çağlı Tire Mhp’nin ilk aday adayı oldu.

TİRE, ŞEHR-İ MUAZZAM GÜNLERİNE KAVUŞACAK

Partililerin coşkulu alkışları eşliğinde aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanı Bayram Demirel’e teslim eden Avukat Hasan Çağlı katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Ülkemizin şu günlerde içinde bulunduğu olumsuz ve kaygı verici bir süreçte, milletimizin ihtiyacı olan onurlu duruşu temsil edebilmek ve ilçemizin Türk tarihinde anıldığı gibi yeniden ’Şehr-i muazzam’ günlerine kavuşabilmesi için üzerime düşen şerefli görevi üstlenmek amacıyla bu gün burada kutlu bir yolculuğa çıktığımı ilan etmek amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Türk milletinin şerefini korumaya ant içmiş dava arkadaşlarımın ve siz değerli hemşerilerimin destekleri ile yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimlerinde, üyesi olmaktan büyük bir onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tire Belediye Başkan Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. 1979 yılından beri içerisinde bulunmaktan büyük bir gurur duyduğum, şeref duyduğum bu camiadan aday adayı olmak benim için şereftir” dedi.

ADİL VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Tire'de doğup Tire'de büyüyen ve halen meslek hayatını Tire’de sürdürmekte olduğunu kaydeden Çağlı, “Hayatım boyunca edindiğim tecrübeleri, Tire'de yaşamanın şahsıma kazandırdığı değerleri ve partimizin hiç bir şeye değişmeyeceğim ilkelerini güzel ilçemiz Tire için seferber etmeye hazırım. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını içinizde yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum. Mesleğim gereği öncelikle adil ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını ilçemize kazandırmak için çalışacağımdan kuşkunuz olmasın. Hiç kimsenin ötelenmediği,  kentimizin sahip olduğu tüm değerlerin Tireliler için seferber edildiği bir belediyecilik için var gücümüzle çalışacağım” dedi.

LAF ÜRETMEKTEN ÇOK İŞ ÜRETECEĞİZ

Hiç kimseyi asılsız vaatler ile kandırmadan, daha müreffeh ve yaşanılabilir bir Tire için projelerini hazırladığını vurgulayan Hasan Çağlı, “Projelerimizi özenle hazırladık. Tirelilerin gördüğü eksiklikleri, zarar gördüğü yanlışlıkları ve ihtiyaç duyduğu yenilikleri yine Tireliler ile birlikte hayata geçireceğim. İnanıyorum ki, Tiremiz,  tarım, ticaret ve kültür zenginlikleri açısından tarihte olduğu gibi bu günde Anadolu’nun en gelişmiş kentlerinden biri olabilir. İlçemiz mutlu insanların yaşadığı bir kent olabilir. Tiremiz bunun için ihtiyaç duyulabilecek her türlü değere sahiptir. Bu nedenle bizlere düşen laf üretmekten çok iş üretmek olacaktır. Ve yine inanıyorum ki, şehrimizi Türk medeniyeti ile tanıştıran ve yoğuran Gazi Sasa Bey'den, İbni Melek'e, Şeyh Bedrettin'den Emir Timur'a, Yahşi Bey'den Mustafa Kemal'e kadar şehrimizin kimliğini oluşturan tüm Türk büyüklerine layık bir kent oluşturmanın sorumluluğu ile milli değerlerimizin ışığında ve Türk bayrağının şerefli gölgesinde, efeler gibi ülkemizin Efe yürekli kentini hep birlikte tesis edeceğiz. Bu düşünceler ışığında ilçemizin tüm zenginliklerini geleceğe taşımak için bu ülkeyi ve şehri yürekten seven tüm Tirelilerin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Bayram Demirel de yaptığı konuşmada, 2014 yerel seçimleri için ekiplerinin hazır olduğunu ifade ederek, “Tire Belediyesini kazanmak için ekibimiz hazır. Bu gece çok mutlu oldum. Çok duygulandım. Çok güzel bir gece. İnşallah belediyenin kapısından hep beraber gireceğiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi