Haber: Dilek Ayvalı

Milliyetçi Hareket Parti Tire İlçe Teşkilatı ev sahipliğindeki program Tire Öğretmenevinde akşam yemeği sonrası gerçekleşti.

İlçe Başkanı Bilal Kıvrak programın açış konuşmasında MHP İzmir İl Teşkilatı yönetim kurulu toplantısına Tire’de ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ifade ederek katılımcılara hoş geldiniz dedi.

DEVLETİN MÜCADELESİNE TÜRK MİLLİYETÇİLERİ OMUZ VERİYOR CAN VERİYOR

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Memleket çok farklı günler geçiriyor. Seçim yok geçim yok ama herkes bütün millet ayakta. Devlet şu an savaşta. Devlet hem Suriye’de savaşıyor, hem Irak’ta, hem de Libya’da. Bence Libya’da savaş başladı.  Kıbrıs’ın Rumralıyla, Yunanistanla, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Amerikayla savaşıyoruz. Herkes ayakta herkes bunun farkında. 15 Temmuzdan bu tarafa devlet ilk defa devlet gibi yönetiliyor. Düşmanları da çoğalıyor. Bugün 7 ülke bir araya geldi. İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri aynı kaba tükürüyor ilginç değil mi? Devletin bu mücadelesine Türk milliyetçileri omuz veriyor can veriyor. Dağdaki aslana biz destek vermesek dağdaki aslanları yiyecekler. Dağda bozkurtlar geziyor ya o bozkurtları buradaki bozkurtlar Türk milliyetçilerinin mücadelesi ile geziyorlar” dedi.

KILICINIZ KESKİN, KARARINIZ EMİN, BAHTINIZ AÇIK OLSUN

İl Başkanı Veysel Şahin konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı konuşmayı yeniden okuyarak şöyle konuştu, “Bir olacağız, beraber olacağız, çelik gibi irademizle müfsitlere ve münafıklara kapalı duracağız. Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı ve adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de, kapım da ardına kadar açıktır. Allah eksikliğinizi göstermesin. Hepinize üstün başarılar diliyorum. Geldiğiniz yurt köşelerinde hayat mücadelesi veren vatandaşlarımıza selam ve hürmetlerimi götürmenizi rica ediyorum. Kılıcınız keskin, kararınız emin, bahtınız açık olsun.”

Editör: Haber Merkezi