HABER: Dilek Acar ÖZDEMİR

Kızılcaova, Turan, Furunlu, Çamlıbel ve Elifli köylerine MHPBayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu,meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ile birlikte ziyaretlerde bulunan Başkan Adayı Almışlar’a köylüler coşkulu karşılamalar düzenlediler.

DERTLERİMİZİ BİLMEYENLER BİZİ NASIL YÖNETECEK

Kendisine gösterilerden sevgi seli karşısında duygulanan Almışlar, “Beni evladınız olarak görüp önce Ziraat Odası Başkanı yaptınız.Şimdi de sizlerden bir yetki daha istemek için buralara geldim.Ben sizler için, sizlerin haklarını korumak için bu yola çıktım.Ben buralara ilk defa gelmiyorum.Her zaman yanınızda oldum ve olmaya da devam edeceğim.Gece geç vakitlere kadar Ziraat Odası’nda memur olarak çalıştığım zamanlarda, çok dekar dosyaları yapmaya geldim. Bir defada Bayındır köylerini sayamayacak olanlar sizleri yönetmek istiyor.Bizim dertlerimizi bilmeyenler bizi nasıl yönetecek” dedi.

MUHTARINIZ DA BELEDİYE BAŞKANI OLACAK

Ziraat Odası başkanlığı zamanında, hangi köyün ne sorunu olduğunu bilerek hareket ettiğini kaydeden Almışlar, “Orada koltuğumuzun sınırı vardı.Bazı bürokrasiyi aşamıyorduk.Bu yüzden belediye başkanlık koltuğuna talip oldum.Sizlerinde katkılarıyla inşallah o koltuğa biz oturacağız.Biz diyorum çünkü ben başkan olursam, sizin muhtarınız,70 yaşındaki köylü amcamda belediye başkanı olacak.Buna söz veriyorum.Bizim dönemimizde belediyede kapalı kapılar olmayacak.Kapılar sonuna kadar açık olacak.Kapalı kapılar arkasında,‘Başkan toplantıda.Daha sonra görüşmek için randevu alın’ diyen biri olmayacak” dedi.

İŞ SAHALARI AÇACAĞIZ

Bayındır’ı, Bayındır halkı ile birlikte yönetmek için başkanlık görevine talip olduğunu vurgulayan MHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Almışlar, “Belediyenin o yumuşak koltuklarına benim köylüm kaç kere oturmuş?Var mı aranızda o koltuklara oturan? Yok. Peki, neden yok? O koltuklar kimin için var orada? Benim köylüm o koltuklarda oturamayacaksa kaldırın.Ben bu yola sizi yönetmek için değil, birlikte hareket ederek Bayındır’ı daha iyi yerlere getirmek ve köylülerimizin hak ettiği hizmeti alması için çıktım. Atamızın dediği gibi “Köylü Milletin Efendisidir” sözünü unutturmamak için çalışacağız.Belediye bir ticarethane değil, hizmet kurumudur.Belediye olarak bizim yapacağımız ilk iş, iş sahaları açmak. ‘Belediyeye şu kadar eleman alırım’ diyen yalan söyler.Biz iş sahaları açacağız.Bayındır Belediyesi bünyesinde köylerimizden kaç tane gencimiz var çalışan? Bir elin parmağını geçmez.Köylerimizdeki gençler büyük şehirlere ya da başka ilçelere çalışmak için gidiyor. Bayındır’dan 7 bin 500 kişi göç etmiş.Bunu engelleyerek önce iş sahaları açacağız.Kuracağımız soğuk hava depolarında dışarıdan adam çalıştırmayacağız.Bizim köylerimizin gençleri çalışacak.Biz başkaları gibi rakiplerimizi eleştirmeden onlar gibi karalama çalışması yaparak siyaset yapmayacağız.Arkamızdan konuşanları Allah’ıma havale ediyorum“dedi.

Editör: Haber Merkezi