Meclis Üyesi adaylarını açıklayan MHP, açıkladığı isimlere dört kişiyi daha ekledi. Hanım Küpeli, Alaaddin Doğru, Tarık Temiz, Osman Kadan isimlerini açıklayan MHP İlçe Teşkilatı’nın diğer meclis üyesi aday adaylarını da önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

Toplantıda Belediye başkan adayı Mümtaz ALMIŞLAR ve çok sayıda partili bulundu. İlçe başkanı Soğancıoğlu, ”İlerleyen günlerde de sürpriz isimleri Mhp’de göreceksiniz başvurularda bulunan meclis üyesi aday adaylarımız gücümüze güç katıyorlar.30 Marta kadar hızımızı kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Allah’ın izniyle mutlu sona Bayındır’da biz ulaşacağız” dedi.

ADAYLARIN ÖZGEÇMİŞLERİ

Bayındır’da Hanımın Çiftliği isimli et, tavuk ve zeytincilik alanında faaliyet gösteren çiftliğin sahibi emekli Hanım Küpeli, meclis üyesi aday adayı. 1965 doğumlu olan Küpeli İlkokul mezunu, evli ve dört çocuk annesi.

Osman Kadan, 1969 doğumlu ve25 yıldır Eczacı Teknisyeni olarak çalışmakta. 2 dönem MHP ilçe başkan yardımcılığı ve ülkü ocakları başkan yardımcılığı görevinde bulunan Kadan, evli ve 2 çocuk babası.

1975 doğumlu olan Tarık Temiz, 1998 yılından bu yana ticaretle uğraşmakta. Uzun yıllardan beri MHP üyesi olan Temiz, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Alaaddin  Doğru ise 1962 doğumlu ve Yusuflu Köyü’nde ikamet ediyor.  Çiftçilikle uğraşan Doğru, Mhp İlçe yönetiminde ve ilçe başkan yardımcılığı, 1994-2000 yılları arasında da Tariş Başak Sigorta yönetim kurulu görevlerinde buludu. Doğru, evli ve 3 çocuk babası. 

Editör: Haber Merkezi