EREN ERBAHÇELİLER

Cuma günü İlçe teşkilatında bir araya gelen partililer ve meclis üyesi aday adayları, başvurularını ilçe başkanı İbrahim Soğancıya verdi. Toplantıda konuşan Mhp Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar, ”30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde öncelikle Allah’ın izni ile üç hilalli bayrağımızı Bayındır’da ilk sıraya yerleştireceğiz. Bunu başarmamız için tüm teşkilatın çok çalışması gerekiyor. Herkesin üstüne düşen görevi eksiksiz yapmasını istiyorum” dedi.

BENİ, NE PARA NE DE ŞAHIS SATIN ALABİLİR

Hakkında çıkan söylentilerin asılsız, kendisinin geçmişten bu yana Mhp’li olduğunu ve bu yoldan asla dönmeyeceğini söyleyen Almışlar, kendisini satın alabilecek ne paranın ne de bir şahsın olmadığına dikkat çekti.

Başkan Adayı Almışlar, “Meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarla birlikte Mhp’nin hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız. İlerleyen günlerde sürpriz isimler de meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunacak. Tüm aday adayı arkadaşlarım için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru yapan 3 isim ise şöyle; İsmail Akgün, İhsan Örün ve Niyazi Dirik.

ADAYLAR HAKKINDA BİLGİ

İsmail Akgün, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini birincilikle bitiren, İstanbul, İzmir, Çeşme ve Bayındır’da İnşaat mühendisi olarak önemli projelere imza atmış bir isim. Bayındır Belediyesi’ndeki görevinden istifa eden genç başarılı mühendis Bayındır’da kendi bürosunu işletmekte. Bayındır Elifli Mahallesi’nde ikamet eden Akgün, Ülkü ocaklarından yetişen ve Mhp’ye gönül veren bir partili.

Niyazi Dirik, 3 dönem Çırpı Tariş Kooperatif Başkanlığı yapan, ticaret ve çiftçilikle geçimini sağlıyor. Mhp ilçe başkanlığı yönetiminde uzun yıllar görev yapan dirik, Çırpı’da ikamet ediyor. Dirik, evli, 2 çocuk ve 2 de torun sahibi.

İhsan Örün, Bayındır Canlı semtinde inşaat malzemesi ticareti yapıyor. 25 yıldır partili olan Örün, 15 yıl Canlı Beldesi Mhp Teşkilatı Başkanlığı ve 2 yıl Mhp Bayındır İlçe başkanlığı yaptı. Örün, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Haber Merkezi