AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, partililerinin devam eden kongre sürecinde müjdeler vermeye devam ediyor. Son olarak Çiğli kongrelerine Ulaştırma, Haberleşme ve İletişim Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığını söyleyen Mahmut Badem, Ödemiş’i ilgilendiren konularda isteklerde bulunduğunu ifade etti.
Mahmut Badem gündemde olan konulara ek olarak Binali Yıldırım’dan motodrag pisti ile ilgili ödenek çıkarılması isteğinde bulundu.
Ödemiş Devlet Hastanesi, Kaymakçı Cezaevi gibi konuların yanında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti Beydağ kongresinde ziyaret ettikleri CHP’li Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ün istekte bulunduğu; Çaylı beldesi ile Beydağ arasındaki yolunda yol çalışmaları kapsamına alınma ricasını da Binali Yıldırım’a ilettiğini aktaran Badem, “Havzamız için çalışmaya, projeleri değerlendirmeye, proje üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Ödemiş’e yapılması istenen motodrag pisti için Bakan Binali Yıldırım’a Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden ödenek çıkması ricasında bulunduğunu söyleyen Badem, “Bakanımıza ilettiğim bu konuda takipçisi olacağını ve Ödemiş’e uluslararası standartlarda bir motodrag pisti kazandırılması için ilgileneceğini söyledi. Bakanımız aynı zamanda Çaylı-Beydağ arasındaki yolunda yol çalışmaları kapsamına alınması isteklerini ilettim. Bu konuda da gerekli çalışmaları yapacaklarını müjdeledi” ifadelerinde bulundu.
Yaşanan Van depremi nedeniyle, Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yapımını üstlenen TOKİ’nin Van’a yoğunlaştığını haliyle bir sürelik gecikmenin normal olduğunu ifade eden Badem, Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yapımının öncelikli olduğunu ve en kısa sürede yapımına başlayacağını kaydetti.
Editör: Haber Merkezi