İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes Havzası’nda bulunan ve 2014 yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir’e bağlanan 3 ilçe belediyesine giderek yeni seçilen başkanları kutladı. İlk durağı Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül olan Başkan Kocaoğlu, daha sonra Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ü makamlarında ziyaret etti.

Bölgenin başta arıtma gibi sorunlarına el atacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bundan sonra da hep birlikte çalışacağız. El eli yıkıyor, el dönüyor yüzü yıkıyor. İzmir bir gemi, hepimiz de aynı geminin içindeyiz” dedi.

Her ilçenin kendine özgü sorunlarını tespit ederek çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Örneğin Kiraz’da altyapı sorunları fazla ve kalkınma sorunları var. Kiraz’ı kalkındırmak için tüm ilçelerimize olduğu gibi eşit davranarak, her yere hizmet götürerek, ayrım yapmadan ve el ele vererek samimiyetle çalışacağız. Ayrımız gayrımız yok! Bunları yaparken lütufta da bulunmuyoruz, bizim görevlerimizden olduğunun bilinciyle çalışıyoruz. Beydağ’ın ve Ödemiş’in de altyapı eksiklerini tamamlayacağız” diye konuştu.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, “Kiraz Belediyesi olarak ilçemizi Büyükşehir Belediyesi’yle elbirliğiyle kalkındırmak istiyoruz” diye konuşurken, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şentürk, “Halkın gönlüne girdiniz. Hep birlikte, eş güdüm içinde çalışmak istiyoruz. İnşallah eksiklerimizi el birliğiyle gidereceğiz. Bu dönemde dağ köyleri başta olmak üzere Beydağ’ın tüm sorunlarına el atacağız” dedi.

Haber: Semih Dursun

Editör: Haber Merkezi