HABER: Semih DURSUN

Kiraz’daki dağların hizmet elçisi olan CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek, Haliller, Sırımlı, Olgunlar, Mavidere, Solaklar, Yeni Köy, Taşlı Yatak Köyleri’ndeki patika ve mahalle yollarının açılması ve düzeltilmesi için, köylerdeki vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla, Büyük Şehir Belediyesi’nin kamyon, greyder, kepçeli greyder, silindir ve çeşitli araçlarıyla şantiye çıkarması yaptı.

Köylüler, ‘Teşekkürler Aziz Başkan, teşekkürler Fazıl Ölçer, teşekkürler Pilot Zeybek diyerek sevinçlerini dile getirdiler. Kiraz’ın 52 köyünde Chp dayanışması yaşanırken afete uğrayan ve parke taşlarından yol yapılmasını isteyen Kiraz köylüleri, Chp’yi her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ettiler.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek, yıllardır yol yapılması için yılan hikâyesine dönen, öğrencilerin ve köylülerin çamurdan dolayı yoldan çektikleri eziyet ve çilelerinin son bulduğunu belirterek, “Büyük Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve İzmir Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Müdürü Fazıl Ölçer ile personeline Kirazlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi