NAZİF HARUPÇU

 

             Seçim çalışmalarına start veren Ak Parti Kiraz ilçe teşkilatı çalışmalarını köy ziyaretleri yaparak başladı.

Yapılan bu köy ziyaretlerine Ak parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Ak parti Kurucu Başkanı Mustafa Yiğit, Demokrat Parti teşkilatından Naim Ferit Gökçe, Anavatan Partisi eski İlçe başkanı Yasin Taş, Kiraz ak parti Belediye Başkan aday adayı Avukat İsmail Hancı ve muhtarlar katıldı.

Kiraz Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Erol Çomak ile birlikte, İlçeye bağlı Umurlu Mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler. Partililere burada, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

            Teşkilat ve SKM Başkanı Özcan Kaymak “Umurlu Mahallesi sakinlerimizin her zaman yanındayız. Seçim startını her zaman hizmetin yanında olan umurlu mahallesinden başlamak istedik ve bu sıcak karşılamadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün yanımızda aday adayı olan arkadaşımız Avukat İsmail Hancı’da bulunmakta. Biz her zaman biriz ve beraberiz amacımız Kiraz ilçemizde Ak belediyeciliği tanıştırmak” dedi. Vatandaşlarda Kaymak’a tezahüratlarla karşılık verdiler.

KİRAZ’DA HERŞEYE YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ

Belediye Başkan Adayı Erol Çomak,“Sizlerinde yardımlarıyla bütün genç kardeşlerimin büyümesinde bir yere gelmesinde iş sahibi olmalarında ve memlekete yararlı yeni nesil için elimden gelen çabayı gençler ve halkım için yapacağıma söz veriyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, Bu hizmetler gençlere verilecek ve gençler atamızın dediği gibi bizler için çok önemli. Bu ülkeyi yarına onlar taşıyacak. 30 Mart’ta seçimi kazandığımız zaman Umurlu yeni bir Umurlu olacak ve her şeye yeniden başlayacağız”

HİZMETLERİMİZDE AYRIM OLMAYACAK

            Belediye Başkan Adayı Erol Çomak,“Her mahallemize birbirinden ayırmaksızın çok güzel hizmetler yapacağız. Sandık başında beş dakika düşün, 5 yıl daha beklemeyelim. Bizim için önümüze gelmiş çok büyük bir fırsat. Sayın Başbakanımızın yaptığı hizmetleri düşünerek bizde 5 dakika düşüneceğiz. İnanıyorum ki; 30 Mart’ta mührü bize vereceksiniz ve öyle bir karar verelim ki; Kirazımızı yeniden hep beraber değiştirelim” dedi.

Editör: Haber Merkezi