NAZİF HARUPÇU

Yerel seçimler yaklaşırken durmadan yorulmadan Kirazlılara hizmet için karınca gibi çalışan Belediye Başkan Adayı Erol Çomak, ilçe başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat ve SKM Başkanı Özcan Kaymak, ilçe merkezinin yanı sıra köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu ziyaretler kapsamında önceki gün akşam İğdeli, Altınoluk, Akpınar ve Kibar mahallelerine ziyaret gerçekleştiren Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik kolları üyeleri ile birlikte vatandaşlarla buluştular.

İğdeli, Altınoluk, Akpınar, Kibar, mahallesindeki vatandaşlar Cengiz Sütçüoğlu’nu belediye meclis üyesi adayı olarak görünce coşkulu bir şekilde elini havaya kaldırıldı ve tüm seçim çalışmalarında yanlarında olacaklarını dile getirdiler.

İĞDELİ KÖYÜ’NDEN DESTEK

Teşkilat ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özcan Kaymak da köylerde vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. İğdeli köyünün sevilen simalarından ve eski muhtarlarından Raşit Tuncer de köyde tam destek vereceklerini belirterek, “Bu seçimde hepimiz tek yürek, tek kalp olup, Ak parti hizmetlerini kentimizde ve köylerimizde görmek istiyoruz” dedi.

Raşit Tuncer’in konuşması gençler ve köylüler tarafından alkışlanarak, Belediye Başkan adayı Erol Çomak’ın Kiraz’a daha fazla hizmet vereceğini ve Çomak’ın yanında olduklarını dile getirdiler.

AMBULANS İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Ak parti Kiraz ilçe başkanı İbrahim Yılmaz’da, “Kiraz ilçemiz köyleri ile bütünleşmiş bir yerleşim alanı. Bu dönem sizlere daha fazla hizmet getirmek amacıyla Kiraz’da el ele sizlerin desteği ile yaşanabilir bir kent olması için çalışacağız. Kiraz’da icraatlarımız hiç bitmedi ve artarak devam edecek. Havzamız geniş bir alana yayıldığı için eksik olan ambulans ihtiyacımızda karşılandı. Bu konuda bize desteklerini veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım bey’e ve Sağlık Bakanımıza da teşkilatım ve Kiraz halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi