-Kaymakam Abdullah Dölek, 33 kişiye teşekkür belgesi verdi

-Kaymakam Dölek, “Ödemiş’in kıymetini iyi bilelim”

 

 

Ödemiş Kaymakamlığı tarafından ilçeye hizmeti geçen ve Sosyal-Ekonomik-Kültürel anlamda katkı sağlayan toplum bireylerine teşekkür belgeleri vermeye devam ediyor.

Bu çerçevede Kaymakamlıkça 5. si düzenlenen teşekkür belge töreni

Dün Belediye yeni Nikâh ve Kültür merkezinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Belge törenine Bazı oda ve dernek başkanları, İş adamları, esnaf, vatandaş ve meslek sahibi kişiler katıldı.

DÜNYANIN EN VERİMLİ YERLERİNDEN BİRİSİ ÖDEMİŞ

Kaymakam Abdullah Dölek açılış konuşması yaparak şunları söyledi, “ “Ödemiş’te, Yaklaşık 2 senedir sizlerle birlikte bu kentin havasını sizlerle birlikte soluyor ve sizlerle aynı suyu içip, aynı ortamda yaşıyorum. 

Ödemiş’in kıymetini bilelim ve Dünyanın en güzel verimli ovalarından ender bulunan bir yerleşim yeri. Burası Cenabı Allah’ın sizlere bahşettiği en güzel hediye. 

SÜS BİTKİLERİ VE HAYVANCILIK BAŞI ÇEKİYOR

Kaymakam Dölek konuşmasında, “Bu kadar verimli arazilerin bu kadar verimli dağların ovaların olduğu her tür meyvenin sebzenin yetiştiği bir yer neredeyse yok. Aynı zamanda süs bitkileri ve hayvancılık sektörlerinde de ilçemiz almış başını gitmiş. Bu sektörlerde artık birçok dünya ülkesi ile yarışır hale gelmiş ve markalaşmıştır. Böyle olağanüstü bir ilçede Kaymakamlık yapmaktan bende mutluyum huzurluyum. Biz daha öncede böyle programlar yaptım. Ödemiş’te sizden önce programlar düzenleyerek katkı sunanlara teşekkür belgelerimizi verdik. Bu belge belki çok büyük önem arz etmeyebilir” dedi.

ÖDEMİŞ’E KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Burada sizlerin özverili ve örnek alınacak çalışmaları katkıları önemli diyen Kaymakam Dölek, “Her biriniz ilçemizin gelişmesine, güzelleşmesine, büyümesine sağlıklı adımlar atmasına katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bende Ödemiş Kaymakamı olarak sizlere halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş’e katkı sağlayanlara teşekkür belgelerini vererek meslek odalarını Ödemiş’e verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM DÖLEK, AİLEMİZİN BİR PARÇASI

Ödemiş Ziraat bankasından Emekli Akın Akın’da teşekkür belgesi alanlar adına yaptığı konuşmasında, “Sayın Kaymamamızı daha Televizyonda görmüştüm. Daha sonra da kendisiyle tanışma imkânımız oldu. Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm Bürokrat, İdareci ve kaymakamlar arasında kendisini sıra dışı birisi olarak gördüm. Topluma olan yakınlığı, sevecenliği ile tam bir halk adamı. Hem idareci, hem de halkıyla iç içe olan bir bürokrat. Evimize de konuk ettik ve sağ olsunlar bizim de evimizde çorbamızdan bir tas içtiler. Kendisini çok seviyoruz. Ödemiş’e yaptığı hizmetlerinden dolayı da onur duyuyoruz. Mütevazı davranışlarıyla bize örnek oluyor. Herkesi kendi ailesi gibi görüyor ve bizde onu kendi ailemizden bir parça olarak görüyoruz. Sayın Kaymamamız, Siz tüm Ödemiş halkının ailesi, kardeşi, ağabeyi, amcası ve dayısısın. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Belge dağıtım törenin ardından Belediye Nikâh salonu önünde toplu halde fotoğraf çekildi.

                                           NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi