Haber: Zülâl KALABAS


Gazatemizde yayınlanan Kiraz’ın Çayağazı, Tekke, Bağırsakderesi ve Acılık Mahallesi’nde yasayan vatandaşlar 30-40 yıldır evlerinde elektrik bağlı olmadığı için elektriksiz bir yaşam sürdükleri haberi sonrası, Ak Parti Kiraz Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Duran, Seçim İşleri Başkanı Şerif Erkan, Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş mahalle sakinlerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını paylaştılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, ”Bugüne kadar Acılık Mahallesi’nde yasayan vatandaşlarımızı hiç bir siyasi parti mensubu ziyaret etmemiş olup, ziyaret edildiğinde de vatandaşlarımıza hep yalan vaatlerde bulunmuşlardır. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak genel başkanımız ve başbakanımız Sayın Recep Tayyıp Erdogan yola çıkarken, ‘Yolsuz, susuz elektriksiz yer kalmayacak’ dedi. Biz bu düşünce ile hareket ediyoruz. İnsanları kaderine terk edilmişlikten kurtaracağız. Makamlarda oturan değil, halkla kucaklaşan, halkıyla bütünleşen çözüm üreten ve yeşil Kiraz ilçemizin her bir yerinde yasayan vatandaşımız için hizmette sınır tanımayacağız. Yetkili makamlarla en kısa sürede görüşüp, elektrik sıkıntınızı çözerek hizmete sunacağız” dedi.

Acılık Mahallesi sakinleri de, Ak Parti Kiraz İlce Teşkilatı’na sıkıntılarına ortak oldukları ve ziyaret ettiklerı için minnettar olduklarını dile getirdiler
Editör: Haber Merkezi