Karataş yaptığı açıklamada “acılarla yoğruluyoruz, acılarla büyüyoruz. Gözyaşımızın akmadığı bir tek gün yok. Ama yenilmeyeceğiz!” dedi.

“Terörün ve teröristin; darbenin ve darbecilerin; FETÖ’nün ve PDY’nin ne olduğunu çok iyi bilen bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Tecrübelerimiz, bilgi-birikimimiz, değerlerimiz, sevdalarımız ve inançlarımız Türk Milletinin tek güven merkezidir” diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, artık lanetlemenin ve kınamanın ötesine geçmek lazım. Biz her türlü desteği veriyoruz” diyerek partisinin tepkisini ortaya koydu.

Türkiye Bahçeli’den faydalanmalı

 “MHP’nin ve kadrolarının cemaat denilen yapıya yıllardır niçin soğuk baktığı şimdi daha iyi anlaşılmıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi tehlikeyi yıllar öncesinden görmüş başta iktidar olmak üzere bütün Türkiye’yi uyarmıştı. Fakat dinleyen olmadı. Şayet MHP’nin söyledikleri değerlendirilseydi. Bütün bunları yaşamazdık. Türkiye muhterem liderimizin ileri görüşlülüğünden, devlet tecrübesinden ve bilgilerinden faydalanmalıdır.” Görüşlerini savunan Karataş, “Bizim için PKK da, Pensilvanya Papazı da DAEŞ de bizim için aynı terörist örgütlerdir. Mücadelede engel tanımamak gerekiyor. Çünkü artık söz konusu olan vatandır.

Gaziantep Acısı Son Olmalı

“Önceki gün yaşadığımız Gaziantep saldırısı karşımızdaki düşman ve düşmanların vahşetinin en belirgin göstergesidir. Çocuklarımız şehit olmuştur, günahsız insanlarımız şehit olmuştur, yaralılarımız içimizi yakmaktadır. Kahpeliklerini vahşetle birleştiren teröristlere gereken cevap artık verilmelidir. Hep söyledik, terörle müzakere olmaz, terörle barış olmaz, süreç olmaz, ne istediysen verdik anlayışı olmaz. Bebek katillerine yani her türlü teröriste verilecek cevap ancak hak ettiği cevaptır. Müzakere değil, bitirinceye kadar mücadele etmektir.”

Pensilvanya- Habur- DAEŞ Aynı Terör Örgütüdür

“Biz meselelere bir bütün halinde bakıyoruz. Merkezimize Türk Milletini, Onun umutlarını, değerlerini ve inançlarını koyuyor siyasi mücadelemizi bu merkezden yürütüyoruz. Ne Pensilvanya ’ya ne de Habur’a alkış tuttuk. İzmir’de dahi Habur rezaletine alkış tutanlar vardı. Pensilvanya’dan medet umanlar vardı. Fakat biz Liderimiz başta olmak üzere Milli Muhalefet Merkezi olmamızın gereğini yaptık ve yapacağız. Türk Milleti boyun eğmez, Bozkurt gibi tasmadan nefret ederiz. Bize kimse esaret tasması takamaz bizi bölemez. Hele hele Pensilvanya- Habur- DAEŞ gibi terör örgütlerini maşa olarak kullananlar bunu hiç başaramaz.” “Türk Milleti olarak bu savaşı da kazanacağız. Can kayıplarımız için yüreğimiz yanıyor, başımız sağolsun, mekânları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim Türk Milletini korusun” Dedi.

Editör: Haber Merkezi