Haber: Dilek Ayvalı

İlçelerde ittifak tartışmaları sürerken, İYİ Parti’de de seçim çalışmaları hızla sürüyor. Yeni ilçe yönetiminin oluşmasından sonra seçim çalışmaları hız kazandı.

İLK EROĞLU BAŞVURDU

İYİ Parti Tire’nin mevcuttaki belediye meclis üyesi Doğukan Eroğlu, yeni dönemde de aday olmak için başvuru yapan ilk isim oldu.

Doğukan Eroğlu 1987 doğumlu, inşaat mühendisi, evli, 1 çocuk babası olup parti kuruluşunda yer almış ve Meral Akşener tarafından rozet takılarak İYİ Parti’nin İzmir’deki ilk belediye meclis üyesi olmuştu.

İLK KADIN ADAY ADAYI

İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden, uzun yıllar Tire Kız Meslek Lisesinde Matematik Öğretmenliği yapan emekli öğretmen Necla Kırlı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvurusunu yaptı.

ALPER KASAP DA BAŞVURDU

İş İnsanı Alper Kasap da Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvurusu yaptı. Alper Kasap 1975 Tire doğumlu olup evli 2 çocuk babasıdır. Siyasi olarak Demokrat Parti Tire İlçe Teşkilatında Milletvekili adaylığı olmak üzere bir çok görevde bulunmuş olan Kasap, İYİ Parti Tire İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulunda yer almıştır.

ESKİ OCAK BAŞKANI DA ADAY ADAYI

Tire Ülkü Ocağı eski Başkanlarından ve İYİ Parti Tire İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyelerinden Cafer Tetik Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvurusu yapan isim. Cafer Tetik, 1980 Tire doğumlu olup evli 3 çocuk babasıdır.

KURUCU ÜYE ADAY ADAYI

İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, iş insanı Nafiz Kükler Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvurusu yaptı. Nafiz Kükler 1981 Tire doğumlu olup evli 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi