HABER: DİLEK AYVALI

 

Tireli Muharrem İnce Gönüllüleri Bayram Sabahı, Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce’yi ziyaret etti.

 

Bu ziyaretle bulunan Burak Alp Ersen de Muharrem İnce’nin Tireli destekçilerini bayram sabahı yanında görmekten dolayı çok sevindiğini ifade ederek, “Ramazan Bayramının bu mübarek ilk gününde, tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Adayı ile bayram namazı kılma onurunu yaşamak nasip oldu. Adayımızdan seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Tire’de yaptığımız çalışmaları ve bölgemizde Muharrem İnce’ye olan yoğun desteği ve ilgiyi aktardık. Çok mutlu oldu. Özellikle ilk turda yüzde 50 civarında, seçimin ikinci tura kalması halinde yüzde 70 civarında oy beklediğimizi ifade ettik” dedi.

 

İnce, Tire’yi çok sevdiğini söyledi

Ayrıca Burak Alp Ersen’den alınan bilgiye göre Muharrem İnce, “Seçimde son viraja girdiğimiz bu günlerde, edinilmiş olan anket sonuç bilgileri ile saha çalışmalarının analizi sonrası,  kalan sürede yapılmaya devam edilecek olan seçim çalışmaları ile seçimin ilk turda bitebileceğini, ciddi bir oy artış ivmesinin yakalandığını, seçimin ilk turda olmasa bile ikinci turda kendi lehine biteceğini ve Erdoğan döneminin sona ereceğini” söyledi.

 

Ersen, Muharrem İnce’nin Tire’yi ve İzmir’i çok sevdiğini, Tireli destekçilerinin kendi köyüne baba ocağına kadar zahmet edip gelmelerinin kendisini çok duygulandırdığını ifade ettiğini belirtti.

 

Muharrem İnce’nin Yalova’daki baba ocağındaki bayram programına Mustafa Güngör, Burak Alp Ersen, İ.Yücel Özen, Ersin Güngör, Ali Haydar Öztürk, Serhan Aydın gibi isimler katıldı.

Editör: Haber Merkezi