Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kadın ve Gençlik kollarından oluşan 1 otobüs partili Ankara’da yapılan kongreye katıldılar.

Ak parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim yaptığı açıklamasında,

“Türkiye AK Parti ile birlikte son 12 yılda büyük değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu değişim ve dönüşüm yeni dönemde de daha da güçlenerek devam edecek.

Halkın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve delegelerimizin iradesiyle göreve gelen Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ortak çalışmalarıyla Yeni Türkiye’ye doğru adım adım ilerliyoruz ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru adım adım gideceğiz. Yeni dönem, 12 yıldır devam eden inşa ve ihya sürecinin nihayete ereceği aydınlık bir dönem olup önü açık, bahtı parlak şekilde, geleceğe yönelik olan koşusuna hiç durmadan devam edecektir.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Bizler ve Ak partililer olarak, Bu hareketin kurucusu ve değişmez lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun güçlü liderliği, cesur ve kararlı duruşu ile Türkiye geleceğe doğru yürümeye devam edecektir. Kendisini Cumhurun Başkanlığı makamına uğurladık.  Ancak bu asla kendisine veda ettiğimiz anlamına gelmesin. Şimdi daha güçlü, daha büyük bir aşkla ve kararlılıkla çalışacağımız günler geliyor. Gelecek, Türkiye’nindir. Dünya devletler liginde daha üst sıralarda yer alacak bir Türkiye’ye herkes hazır olsun. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile durmak yok yola devam diyoruz’ Dünyaya verilen bu mesaj ile birlikte şimdi Türkiye için çok daha güzel günler başlıyor. Gelecek güzel günler hepimizin olacak. Bir ve beraber olarak, hep birlikte Yeni Türkiye diyeceğiz ve tarihe damgamızı vuracağız. Bu kongre vedanın vefanın kongresi oldu” dedi.



 

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi