Haber: Dilek Ayvalı

Tire’de Muhtarlar, oda başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, AK Parti ve MHP Tire Teşkilatılarının yöneticilerinin de katıldığı ‘ülkücüler Buluşuyor” programına katılan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkanı Selman İçelli’ye oy istedi.

Programda ilk olarak konuşan MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, “İlk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na geçen cefalı bir süreçtir bu dava. Devlet bekası için var olmanın adıdır” dedi.

MHP TİRE TEŞKİLATI, KENDİ TEŞKİLATIM KADAR DESTEK VERMEKTEDİR

Daha sonra konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, “Tiremize hizmet getirmek için tevazuyla, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi dedik ve yola çıktık. 60 gündür gezmedik köy neredeyse bırakmadık. Mahalle mahalle sokak sokak Tiremizi karış karış arşınlayarak çalışmalara devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin birlikte oluşturdukları bu gücü aynen bize Tire’de de Milliyetçi Hareket Partisi’nin bize verdiği güç ile karşılığını buluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı en az kendi ilçe teşkilatım kadar bize destek vermektedir” diye konuştu.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın HDP kontenjanından olduğunu savundu.

İL BAŞKANI ŞAHİN, İÇELLİ’YE DESTEK İSTEDİ

Tire Öğretmen Evin'de düzenlenen "Ülkücüler Buluşuyor" proğramında konuşan Şahin, Cumhur İttifakı'nın Tire Belediye Başkanı Mustafa Selman İçelli'ye destek istedi.

Küresel emperyalizm ve yerli işbirlikçilerinin 15 Temmuz'da ülkemize saldırdığını anlatan Şahin, "Kendi uçaklarımızla askerlerimizle insanımızı öldürdüler. Meclisimizi bombaladılar. Yunan'ın 100 yıl önce gelip de yapmak istediğini yaptılar. Bu saldırılar bizi her zamanki gibi 100 yıl önceki gibi 15 Temmuz'daki saldırı bizi kendimize getirdi." diye konuştu.

Şahin, liderleri Devlet Bahçeli ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya gelerek Cumhur İttifakı'nı kurduğunu, ittifakın şimdiye kadar kaç sınavdan başarıyla çıktığını vurguladı.

SOYER’İN BABASI, AĞABEYLERİMİZE İŞKENCE YAPIYORDU

Şahin, şunları kaydetti, "Karşımızda zillet ittifakı diye bir ittifak oluştu. Bu ittifakta İstanbul ve birçok yer CHP'ye düştü. HDP'ye de İzmir düştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını HDP kontenjanından koydular, farkında mısınız arkadaşlar? CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkana Adayı Tunç Soyer. Bunun babasını anlatmama gerek var mı size? 1980 senesinde bizim liderimiz Alparslan Türkeş ve yanındaki 220 ağabeyimize idam kararı vermiş, 9 ağabeyimizi idam ettirmiş biri. Suç babadan oğula geçer mi, geçmez. Babanın suçuyla evlat yargılanmaz ama bu oğul diyor ki, 'babam çok şerefli bir Türk subayıydı, yaptıklarının arkasındayım.' Yaptıkları ne? Bizim ağabeylerimize işkence yapıyordu, işkenceci bir savcıydı. Buna mı vereceğiz oyumuzu yoksa başka birine mi? Şimdi biz buna mı çalışacağız başka bir yere mi?"

TİRE'DE İÇELLİ'Yİ, İZMİR'DE ZEYBEKCİ'Yİ BAŞKAN YAPALIM

31 Mart seçimlerine 20 gün kaldığını hatırlatan Şahin, "Allah rızası için sizi her gün 2 saat daha az uyumaya bunları bilmeyenlere ifade etmeye çağırıyorum. Tire'de İçelli'yi, İzmir'de ise Zeybekci'yi belediye başkanı yapalım, bunları buraya getirmeyelim arkadaşlar. Vebal altındayız. Allah rızası için. Yoksa çocuklarımız çok üzülecek. Çoluğumuza, çocuğumuza düzgün bir memleket bırakmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Programa MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Ülkü Ocakları Tire Başkanı Ertüzün Tamer, Cumhur İttifakı AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli ve partililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi