ÖZEN’DEN DEMİR’E NASİHAT

CHP İl Yöneticisi Yücel Özen ile Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir arasındaki son günlerde başlatılan tartışma devam ediyor.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Kocaoğlu’nun Ödemişli üreticiye destek için yaptığı patates alımını siyasi bir şova dönüştürdüğünü söyledi. Demir, Kocaoğlu’nun üreticiye ‘CHP’ye geçin sizden de patates alalım’ diyerek baskı yaptığını belirtmişti.

“GOYGOYLARDAN SELFİLERDEN UZAKLAŞ GÖREVİNİ YAP”

Bunun üzerine CHP İl Yöneticisi Yücel Özen sosyal medya hesabından ve gazetemize yaptığı özel açıklamalarla Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir’in goygoylardan, selifilerden uzaklaşıp gerçek görevini yerine getirmesi konusunda tavsiyede bulundu.

Özen, “Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir öncelikle aslı astarı olmayan benim özelimle ilgili Karataş’ın ağzından yapılmış haberin paylaşımlarında bulunacağına belden aşağı muhabbet ise derdi, kişilerin özelleri ile ilgileneceğine toplantılara gidiyoruz diye kendi aracındaki ve otel balkonlarında ki selfi paylaşımlarına baksın. Benimle aslı astarı olmayan paylaşımlarla savaşmak yerine ne hizmet vermiş Ödemiş'e onu anlatsın.”

Özen sert sözlerle eleştirdiği bir yıllık ilçe başkanı Halil Demir’in bulunduğu konumunu Ödemiş halkı için kullanmadığını iddia etti.

Özen, “Demir, iktidar partisinin temsilcisi ise görevini yerine getirsin. Ona bu görev zevk sefa için verilmemiştir. İktidar geçinen iktidarsız AKP İlçe Başkanı önce ilçesinde 1 yıldır hayvan pazarı kapalı-şap ve çiçek hayvanları mahvetmiş. Hayvan pazarını Tarım Bakanı kapatmış. Üniversite sınavları için öğrenciler km’lerce yol gidip İzmir’e gelmek zorunda kalıyor. Patates para etmemiş. Kendisi ne yapmış bu konuda. Çiçek hastalığından hayvanlar telef oldu. Süt piyasası karıştı. Hangi çiftçiyi ziyaret etmiş derdini dinlemiş. Birde çıkıp Büyükşehir Belediyesi Ödemiş'ten patates alımı yapıyor siyasi şov yapıyor diye açıklamalrda bulunuyor. Sen ne yaptın başkan sen onu söyle Ödemiş halkına.  Ben iktidarın ilçe başkanıyım diye bol bol iftardayım cenazedeyim düğündeyim diye selfiler çektiriyorsun. İşini yap ve İktidar partisinin İktidarsız Başkanı olma.”

Not: Goygoy (Boşu boşuna, bilgisiz olarak, gereksiz yere çok konuşan kimse.)

Editör: Haber Merkezi