Haber: Dilek Ayvalı

AK Parti Tire İlçe Eski Başkanı M. Selman İçelli, Tire Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Maltepe ve AK Parti Tire İlçe Sekreteri Emin Akyol ile Tire merkezdeki muhtarları ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İçelli bugün başladıkları muhtar ziyaretlerinin süreceğini kaydederek şunları söyledi, “Tire’de muhtarlarımıza değer verdiğimizi göstermek adına bugün sadece birkaçını ziyaret ettik. Tire’de AK Partili bir belediye kazanıldığı takdirde, belediyeyi muhtarlarımızla birlikte yöneteceğimizi, muhtarlarımız taleplerinin ivedilikle karşılanacağını anlattık. Muhtarlarımızın hepsi bizi ilgiyle karşıladılar sağ olsunlar. Dostane bir ortamda samimi ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

AK Parti Eski İlçe Başkanı İçelli, “Geçtiğimiz Mart ayında göreve geldiğimizden beri ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek sahadayız. Halkımızla, bürokratlarımızla, muhtarlarımızla iç içeyiz. Biz 24 Haziran seçimlerinde aynı zamanda yerel seçim çalışması da yaptık. Önemli bir rakama ulaştık. Tire’ye yeniden Ak Partili belediyeciliğin gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Tüm gayretimiz bunun için. Muhtarlarımız mahallelerine ihtiyaç olan bazı konulardan söz ettiler. Bunları not aldık. Önce halkımızın taleplerini yerine getireceğiz. Fakat her şeyden önemlisi, AK Parti ile Tire’de Gönül Belediyeciliği yapacağız” dedi.

M. Selman İçelli ve beraberindekiler Ertuğrul Mahallesi Muhtarı İsmet Gülbahçe, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Halil Kaplanköylü, Ketenci Mahallesi Muhtarı Lütfi Ebeoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Sağ ve Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hüsnü Akaydın’ı ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi