Haber: Dilek Ayvalı

AK Parti Genel Merkez tarafından düzenlenen Ak Parti İlçe Başkanları İstişare Toplantılarının 2. turu yapılıyor. 14-15-16 Ekim’de sürecek olan istişare toplantılarına AK Parti Tire ilçe başkanı M. Selman İçelli de katıldı.

AK Parti’nin tüm Türkiye genelindeki ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısının ilk günü Teşkilat başkanı Erkan Kandemir’in açılış konuşması ile başladı. Ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın konuşmaları yer aldı. Katılımcıların akşam programı Hacı Bayram Veli ziyareti ile sürdü.

İstişare toplantılarında ikinci gün yani bugün ise bir çalıştay gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan İçelli, “İstişare Toplantısı için Ankara’dayız. Programlar oldukça verimli geçiyor. Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile de temaslarımız oluyor. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Bugünün programı sunumlar ile devam edecek. Yarın AK Parti Meclis Grup Toplantısı’na katılacağız ve program sona erecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi