AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın göreve dönmesiyle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. İzmir’de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı coşkulu bir kongre geçirdiklerini söyleyen Yılmaz, “Bize yakışan bir il kongresi yaşadık. Ardından kısa da olsa partimizin başarılarına gölge düşürmek isteyenler oldu. Ancak bizler her zaman şuna inandık, doğruluğun, adaletin yerini bulacağını, rüzgarın kayadan sadece toz götürdüğünü biliyorduk, öyle de oldu” dedi.
İzmir’de partilerinin başarısını artıran Ömer Cihat Akay’ın görevinin başına gelmesiyle bundan sonraki süreçte el ele daha güçlü şekilde AK Parti’yi yerel seçimlerde başarıya taşıyacaklarını kaydeden Yılmaz şöyle konuştu:
“Bizler Başbakanımızın ve AK Parti hükümetimizin temsilcisiyiz. Hükümetimizin 10 yıl öncesinin Türkiye’sini getirdiği durum ortadadır. Bizler millet varsa biz varız diyen bir liderin teşkilatıyız. Kiraz İlçe Başkanı olarak teşkilatımızla beraber hükümetimizin yaptığı hizmetleri kapı kapı dolaşarak girmedik ev ve yer bırakmadık, anlattık. Bundan sonra da yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber anlatmaya devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları görevi yapılan hizmetleri hiçbir mekân tanımadan anlatmak ve sahip çıkmaktır. Bizler nefsimizi ve egolarımızı tatmin etmek için siyaset yapmıyoruz.
Konuşulması bile hayal olan 30 ve 40 yıllık projeleri gerçeğe çeviriyoruz. Gece gündüz demeden Kiraz aşığı olarak ilçemiz için koşturuyoruz. Bundan sonraki süreçte partimiz ve hükümetimiz ülkemiz için, ilçemiz için Kiraz teşkilatı olarak her yerdeki hizmetlerde olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman ben olmadık Genel Başkanımız ve Başbakanımızın söylediği gibi ‘biz hep birlikte Türkiye’yiz’ dedik. Durmak yok, hizmete devam.”
Editör: Haber Merkezi