Ak Parti İl Genel Meclis üyesi ve Kiraz Köylere Hizmet Götürme encümen üyesi olarak  Kiraz ve Köylerine Hizmet veren Hüseyin Çavuş   Kiraz Belediye Başkanlığına talip olup olmadığını açıkladı.

2014 yerel seçimlerine yaklaşıldıkça ilçelerde adaylarda merak konusu olmaya başladı. Kiraz’da CHP’den aday adayları belli olurken Ak Parti’den belediye başkanlığına adaylığını koyacak olan isimlerin açıklamaları merakla bekleniyor. İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Çavuş, Ak Parti’den Kiraz Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen güçlü kişiler arasında. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çavuş, “ Seçim dönemleri yaklaştı. Evet farkındayım. Kendimce ve partimce planlarımız tasarılarımız var. Fakat şuan herhangi bir adaylık durumu gündem de değil. Kiraz bizim canımız, böyle bir adaylık söz konusu olursa ki bunu canla başla isterim, Kiraz halkının bana destekçi olacağını biliyorum. Kirazı çok iyi tanıyorum. Bütün köylerine gittim. Tek tek hemen hemen herkesin sorunlarını biliyorum. Kiraz ilçesi içerisinde her zaman partim ve kendim adıma halkçı davrandık. Hiçbir zaman particilik yapmadık. Görüş ayırt etmeksizin daha aydınlık bir Kiraz nasıl olur onun için çaba harcadık. Sizler aracılığı ile bu uğurda birlikte çalıştığım sayın il başkanım Cahit Akay’ a teşekkür ederim.  Gayretlerimiz devam edecektir. Şahsen belediye başkanı adayı olsam sevinmem aday olmadığım takdirde de üzülmem partimin ve vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ederim.”

Hüseyin Çavuş “Kiraz da ki kız evlatlarımıza destek olacağım”

Hüseyin Çavuş Kiraz İlçesin de varlığını sürdüren eğitimli veya eğitimsiz , yardıma muhtaç tüm bayan halka sahip çıkacağını belirtirken ihtiyaç olan Kiraz da ki devlet kurumlarında bayanlara yer verdirmeye çalışacağını açıkladı. Çavuş “ Bayanlar bizim hayatımızın nadide bir parçasıdır. Bayanlara gereken önem verilmeli ve onlara ekonomik anlamda iş alanları yaratıp destek olunmalıdır. Hani derler ya her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Ben bu söze gönülden inanırım. Eşitlik ve demokrasinin olduğu ülkemizde kadınlar gerektiği yerlere getirilmeli ben ve parti üyelerimiz bu konuda çalışmalarımıza ve gayretlerimize devam edeceğiz” dedi.

Kiraz ve Köylerin de yaptığımız faaliyet ve çalışmaları kitap olacak

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Çavuş Kiraz ve Köylerinde yaptığı ve gelecek dönemlerde de tasarladığı on sekiz adet büyük projeyi kapsayan çalışmalarını bir kitap halinde yayınlayacağını gazetemiz aracılığı ile müjdeledi. Çavuş ilerleyen dönemler de seçim öncesi ve sonrasın da Kiraz ve Köylerini kalkındıracağını partisi ve kendisi adına elinden gelen hizmeti yapacağını belirtirken adaylık süreci gündem de olduğu takdir de Kiraz ve köy halkından destek beklediğini belirtti.

Haber: Zülal KALABAS

Editör: Haber Merkezi