AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim parti binasında yaptığı basın açıklamasında Ödemiş Devlet Hastanesi ihalesinin 11 Nisan’da yapıldığını, 12 şirketin başvurduğunu ve tekliflerin incelendiğini bildirdi.
Tekliflerin şu an incelenme aşamasında olduğunu aktaran Ali Hadim, 7 Mayıs Pazartesi günü ihaleyi kimin alacağının belli olacağını ve bir süre askıda kaldıktan sonra herhangi bir itiraz gelmemesi durumunda haziran ayı başında temelinin atılacağını söyledi.
Hadim, “Hastane yapımı konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın Başbakanımız ve bakanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bayındır Çiçek Festivali’nde görüştüğümüz Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, diğer yetkililerimizle Ödemişimizde ve Gölcük Yaylası’nda halen depolarda bekleyen patateslerimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bakanımıza bu depolarda duran patateslerin ihraç edilmesini önerdik. Onlar da sağolsunlar ilgilendiler ve bu konuda ilk çalışma pazartesi günü başlayacak ve 3-4 gemiyle, herhangi bir bölgemizden ihracat yapılacak” dedi.
ÖDEMİŞ ÇIKMAZ SOKAK OLMAKTAN KURTULUYOR
Ali Hadim basın toplantısını şu açıklamalarla tamamladı: “Köşk ve Çayır köylerimizdeki yol çalışmalarımız tamamlandı. Bu süreçte Hamamköy ile Ödemiş arasında 40 km yol genişletme çalışması yapılacak. Ödemiş-Kiraz-Torbalı duble yol çalışmaları başladı.
Ödemişimizin en büyük gelir kaynaklarından biri hayvancılık. Hayvan pazarı şap hastalığından dolayı kapalı idi. Şap hastalığının izlerinin tamamen silinmesinin üzerine 11 Mayıs Cuma günü Hayvan Pazarı açılacak.
Bizler teşkilat olarak Ödemişli halkımızın şikâyetlerini yerinde görüp, onların sıkıntılarına çare arıyoruz. Bu konuda mahalle ve köylerimizi dolaşıyoruz. Halkımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ödemiş çıkmaz sokak olmaktan kurtulacak.”
Editör: Haber Merkezi