HABER: DİLEK AYVALI

Demokrat Parti’nin Tire’nin taşında toprağında büyük emekleri olduğunu, bu yüzden hiçbir zaman yok sayılamayacağını ifade eden Hasan Sarp açıklamalarda bulundu.

Sarp şunları kaydetti, “Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere ilçe gündeminde birebirde yakın ilgi var. Bunu gözle görüyoruz. Ama bu siyasi arenaya geldiğinde Demokrat Parti’nin adını duymak istemeyen, hatta adını bile duymaktan rahatsız olanlar da var. Tire siyasetini yakinen takip eden vatandaşlarımız Demokrat Parti’nin ilçeye kazandırmış olduğu hizmetleri göz ardı edemez. Etmemelidir. 2009 yılında kazanılan seçim bunun en büyük örneğidir.

Şu anda çok sayıda Demokrat Parti seçmeni, siyasi konjonktür gereği oyunu A Parti yada B Parti iktidara gelmesin düşüncesiyle kullanıyor. Kurduğumuz birebir temaslarda bu durumla sıkça karşılaşıyoruz. Genel Merkez bazında da ülke siyasetinin durumu göz önünde bulundurularak seçmenin ittifaklara sıcak baktığını görüyoruz.

KİMSE DEMOKRAT PARTİ’Yİ SAHİPSİZ SANMASIN

Tire’de Demokrat Parti’nin aday çıkarması CHP ve İYİ Parti’nin ittifak durumuna bağlıdır. Şu anda İYİ Parti ve Saadet Partisi ile ikili ilişkilerimiz olumlu ilerliyor. Yerelde ittifak neticeleri ne olursa olsun Demokrat Parti’nin tek başına aday çıkarma kudreti ve gücü her zaman bulunmaktadır. Kimse bu konuda Demokrat Parti’yi sahipsiz sanmasın ve Demokrat Parti’yi kullanmaya çalışmasın.

Bizler Demokrat Partili Yöneticiler olarak yıllardan bu yana partimize gönül vermiş, çeşitli kademelerinde hizmet etmiş bu partiye oy vermiş yol arkadaşlarımızı görmezden gelemeyiz. Yaptığımız tüm görüşmeler, her ne kadar ilçemizin menfaatleri doğrultusunda olsa da ilçe teşkilatımız ve yol arkadaşlarımızın fikirleri de bizler için son derece önemlidir. 

Bu sebepledir ki Demokrat Parti 31 Mart seçimlerinde Tire’de belirleyici bir rol oynayacaktır. Her bir oyun önemli olduğunu, her bir bireyin kıymetli olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Tire’deki tüm kanaat önderlerinin görüşlerini de alıyoruz. 31 Mart için nihai kararımızı İlçe Teşkilatımızla birlikte önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Demokrat Parti olarak bizim ağzımızdan çıkmayan hiçbir cümleye halkımız itibar etmesin.”

Editör: Haber Merkezi