HABER:FARUK ÇARK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Dağ'ı Ödemiş Belediye Başkanı Başkan Mahmut Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta ve partililer karşıladı. Seçim çalışmaları hakkında Badem ve Delibalta'dan bilgi alan Dağ, ardından Ödemiş Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Ödemiş Ziraat Odası'nda konuşan Dağ,  "Ödemiş ve Beydağ'a Allah'a hamdolsun ki çok hizmetimiz oldu. Özellikle yıllardır bitirilemeyen Beydağ Barajı bizim dönemimizde bitirildi. Aktaş Barajı, Zeytinova Barajı ve göletler bu dönemde bitirilen projeler. Sayemizde tarımla uğraşan çiftçilerimiz tarımsal sulamaları çok daha az ya da hiç bedel ödemeden yapar noktaya geldiler. Bu bizi bu bölge açısından gururlandıran özelliklerden birisi. Ödemiş ve Torbalı devlet hastanelerini bu süreçte kazandırdık. Tabi bunlar Ödemiş'e ve bu bölgede yaptığımız hizmetlerden bazıları. Bunların daha da devamını sağlayacağız. Okullar, hastaneler, yollar yapılmaya devam edecek" dedi.

“Yem fiyatları hakkında çalışmamız var”
Bölgenin tarım kenti olduğunu söyleyen Dağ, "Tarıma yaptığımız her desteğin bölgemizi etkileyen bir özelliği var. Özellikle son dönemde süt fiyatları üzerinden yapılan bir spekülasyon vardı. Ona, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım önceden müdahale etti. Süt fiyatları tekrar normal, vatandaşımızın lehine olacak şekilde devam ediyor. Yem fiyatlarıyla ilgili de defalarca vatandaşımızın bizden talepleri oldu. Bu konuda da bazı tedbirler alıyoruz. Özellikle tarım kredi kooperatifi ile damızlık birliğimiz yapmış olduğu protokol gereği, piyasadaki fiyat neyse onun yüzde 10 altına tekabül edecek şekilde yem fiyatlarını hakkında bir çalışmamız var" diye konuştu.
Hamza Dağ, Ödemiş Ziraat Odası'ndaki ziyaretini tamamladıktan sonra Ovakent Mahallesi'ne geçerek burada esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Ardından Bademli Mahallesi'ndeki iftar programına katılan Dağ, gece Beydağ ilçesindeki Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen sahur programına katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi