ÖDEMİŞ DEVLET HASTANESİ TEMELİ ATILIYOR
Ödemiş Devlet Hastanesi temel atma töreni Cumartesi günü yapılacak. Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar yapılacak olan Ödemiş Devlet Hastanesi alanında incelemelerde bulundu.
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, “AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim olarak partinin misyonu ve vizyonu doğrultusunda ekip ruhuyla Ödemiş’in öncelikleri doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa bunu gerçekleştirmek görevimiz ve sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.
Ak Parti olarak Ödemiş’e kazandırılan yatırımların devam ettiğini söyleyen Hadim, Ödemiş Devlet Hastanesi ile ilgili olarak hastanenin yapılmayacağı, arazisinin uygun olmadığı gibi bazı dedikodular çıkarıldığını, bu dedikoduların sadece yıpratılma ve yapılan hizmetleri ört bas etme amacı ile olduğunu belirtti. Hadim, “Bugün gelinen noktada Ödemiş’e bir devlet hastanesi kazandırılması için verdiğimiz mücadele hayat buldu. Yapılacak yapılmayacak dedikoduları ile gündem meşgul edilmeye çalışıldı. Ak Parti olarak bugüne kadar yerine getirilmeyecek yatırımların sözü verilmedi. Ödemiş’e yakışır bir devlet hastanesi 26 Ocak Cumartesi günü bakanlarımızın ve vekillerimizin de katılımını beklediğimiz temel atma törenimiz düzenlenecek. Törene herkes davetlidir. Vatandaşlarımızın bu güzel projenin temel atma töreninde bulunmalarını bekleriz” dedi.
Ödemiş’te yapılan projelerin takibi ve bunlara yenilerinin eklenmesi yolunda gerekli görüşmelerin devam ettiğini belirten Hadim, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Ödemiş’i AK Parti Belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılan hizmetler ortada. Halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi