Haber: Dilek Ayvalı

Ayten Gülsever, TV35’te canlı olarak yayınlanan Menderes Fırtınası programında Mustafa Ali Fırtına’nın konuğu oldu.

CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Ayten Gülsever, TV35’te canlı olarak yayınlanan Menderes Fırtınası programında Mustafa Ali Fırtına’nın sorularını yanıtladı.

Mustafa Ali Fırtına’nın Ayten Gülsever kimdir sorusu ile başlayan programda Gülsever şöyle konuştu, “Aytn Gülsever, İzmir’in Tire ilçesinde doğan ve 19 yaşından bu yana gençlik kolları yönetiminden başlayarak bu güne dek 30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi neferidir. 25 yıl bürokraside çalışmış, başdanışmanlıklar, STK’larda genel başkanlıklar yapmış, yaşamın her alanında yer alan bir kadın bir annedir” dedi.

30 yılın siyasette azımsanacak bir süre olmadığına dikkat çeken Mustafa Ali Fırtına, Gülsever’in 30 yıl öncesi ile şimdiki siyaseti nasıl değerlendirdiği sorusunu Gülsever şöyle yanıtladı, “Geçmiş daha iyiydi. Bakanlar danışman ekibi ile aylık toplantılar yapar, fikir kulübü şeklinde projeler üretilirdi. Bunun olduğunu artık düşünmüyorum. Şu anki yapıda bu yok. O zamanki gençlikte aydınlık gelecek vardı memleket sevdası ile yol alıyorduk. Ben hiç talepkâr olmadım. Hep daha fazla ne katkım olur diye baktım. Artık bu birikimimin alana yayılması gerektiğini düşünüyorum.”

Editör: Haber Merkezi