Haber: Dilek Ayvalı

Yazılı basın açıklaması yapan Murat Gülbay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Cumhuriyet Halk Partisinin çok değerli üyeleri ve beni bu yolda yalnız bırakmayan sevgili yol arkadaşlarım, bugün hem heyecanı hem duygusallığı bir arada yaşıyorum. Gençlik Kolu Başkanlığı yaptığım partimde ilçe başkanlığına aday olmanın bende yarattığı duyguyu inanın tarif edemem.”

‘ÖNCE PARTİM’ DİYEREK MÜCADELE ETTİM

“1979 doğumluyum, evli ve bir çocuk babasıyım. Yüksekokul mezunuyum. Çiftçilikle uğraşan bir ailenin çocuğuyum. Bu bölgenin sorunlarını iyi biliyor ve bu sorunların çözümü için görev istiyorum. Kaybedeni olmayan bu kongrede bizler gibi bu göreve talip olan diğer adaylarımıza da başarılar diliyorum. Uzun yıllar parti içinde aktif görevler aldım. Gençlik kolu başkanlığı, bilişim sorumluluğu ve ilce sekreterliği gibi tarafıma verilen bu önemli görevlerde ‘önce partim’ diyerek bu süreçler içinde partimin aday olarak gösterdiği her aday için çıkar ve menfaat gözetmeksizin mücadele ettim.”

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

“Parti mutfağında yetişmiş bir kardeşiniz olarak; Bayindir ilçe örgütümüzün gücüne güç katmak ve partimizi hem yerelde hem genelde iktidar yapmak üzere esaslı bir heyecan getireceğine inandığım ekibimle beraber bu onurlu göreve talibiz. Tarım ve hayvancılığa en önemlisi de kooperatiflere, kooperatifçiliğe büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile çiçeğin kenti Bayındırımıza çok güzel projeler kazandıracağımıza inanıyoruz. Biz Bayındır Belediyesi'ni kaybettik ama umudumuzu ve inancımızı asla kaybetmeyeceğiz. O belediyeyi yeniden alacağız ve bir daha aynı hataların yaşanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bugün ayrışma değil birleşme günüdür. Bugün umudun yeşerdiği gündür. Bugün ben ve arkadaşlarımın bu umudu zaferle taçlandırmak üzere huzurunuzda söz verip ant içtiği gündür. Partimizin hepsi birbirinden değerli, onurlu üyelerine güveniyor, delegasyondan olur bekliyoruz. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi