MHP 1.Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Seçgin” Liderin çalışmalarını beğenmeyen, eleştiren ve ona inanmayanlarla yollarını ayrılması gayet doğal bir işleyiştir” dedi.

MHP’de muhaliflerin olağanüstü kongre çağrılarına destek veren katılan ve imza veren ilçe teşkilatlarında görev değişiklikleri ile ilgili bir açıklama yapan 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “arkadaşlarımız ya MHP’yi ve Ülkücü Hareketi tanımıyorlar ya da meseleleri sulandırıp MHP’ye zarar vermek istiyorlar. Geçtiğimiz günlerde görevden alınan 5 ilçe teşkilatımız ile ilgili İl başkanımız Sayın Necat Karataş gereken açıklamayı yaptı. Kasten anlaşılmıyor herhalde, sosyal medyada hala dedikodu üreten merkezler var.  Bizim kimseyle yol ayrımına girdiğimiz yok, Ülkücüler birbirinden ayrılmaz. Görev değişiklikleri olur. Elbet de sebepleri vardır. MHP Kurumsal bir yapıdır. Liderin çalışmalarını beğenmeyen, eleştiren ve ona inanmayanlarla yolların ayrılması gayet doğal bir işleyiştir. Bu en küçük derneklerde de böyledir. Kaldı ki MHP çok büyük bir yapıdır, başlı başına bir inanç ve dava hareketidir. Görevde olsun olmasın, herkes bu hareketin asli unsurudur, can damarıdır. Bunu kimse yok sayamaz” dedi.

Sosyal Medyada Kasıt Var

Seçgin, yaptığı açıklamada “bu tür dedikoduların bazı merkezlerden kasten üretilip yayıldığını biliyor ve görüyoruz. Bu merkezler ve şahıslar sanki dava arkadaşlarımızla yollarımızın ayrıldığını öne sürüp bilhassa Sosyal Medyayı kasıtlı olarak parti aleyhine kullanıyorlar. Kasıt yoksa gaflet var, dalalet var ve bu da çok vahim bir durumdur, verdikleri zararın fakına varmaları gerekiyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi